Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žūklės gudrybės. Universali jungtis

Prancūzų išradingumas - pavydėtinas: eilinį kartą kompanijos „Delalande“, kuriančios minkštuosius spiningo masalus, ekspertai padarė mažą išradimą, kurio rezultatas - jungtis, leidžianti greitai montuoti įvairias minkštų masalų kombinacijas.
Universali jungtis masalams
Universali jungtis masalams / Gamintojų nuotr.

Jungtį labai lengva naudoti, nes ji susideda iš dviejų segtukų. Per minutę galima pakeisti ne tik prie horizontaliai įtaisyto segtuko tvirtinamą guminuką, bet ir prie aptinio segtuko kabinamus svarelius. Jungtis leidžia kombinuoti įvairaus dydžio ir įvairių tipų guminukus su viskiausios masės svareliais. Tokia galimybė labai praverčia, kai reikia stambų guminuką gramzdinti lengvučiu svareliu, arba, kai mažą guminuką tenka gramzdinti į didelę gelmę, o tam reikalingas sunkus gramzdukas. 

Tradicinio galvakablio trūkumas - ribotas panaudojimas. Paprastas pavyzdys: jei reikalingas galvakablis, susidedantis iš 5 g "galvos" ir 2/0 kalbliuko, teks jo ilgokai paieškoti, nes tracidiškai su tokio dydžio kabliukai įliejami į 20-30 g svarelius. Naudojant universalią "Delalande" jungtį reikia turėti pageidaujamo dydžio guminukų, užvertų ant tinkamų kabliukų. Tereikės tik įverti į kabliuko ausį segtuką. Na, o jei turite reikiamą atsargą svarelių su kilputėmis smailiajame gale, pvz. 5, 7, 9, 12, 16, 20 g, tuo pačiu guminuku galėsite žvejoti įvairiausio gylio žūklavietėse - reikės keisti tik svarelius. Ši jungtis leidžia sutaupyti, nes nereikia turėti krūvos įvairiausio svorio galvakablių, ant kurių užvertas toks pat guminukas. Tiesa, reikia apsirūpinti kabliukų atsarga.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius