Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žūklės laimikis. Sumeškeriojęs didžiausią savo upėtakį, Darius atsidūrė Danijos ligoninėje

Darius P. nusprendė įstoti į šaunias 15min.lt meškeriotojų gretas ir pademonstruoti savo laimikį. Primename, kad Žūklės laimikio konkurso dalyviai varžosi dėl UAB „Romada“ įsteigto prizo – striukės.
Dariaus margasis upėtakis iš Danijos
Dariaus margasis upėtakis iš Danijos / 15min.lt skaitytojo nuotr.

Stok į Žūklės laimikio gretas „Facebook'e“, spausk LIKE jau dabar.

Konkurso taisyklės: kaip dalyvauti ir kaip laimėti neskęstančią striukę.

„Ši nuostabi žuvis, margasis upėtakis ar lašiša, buvo pagauta Danijoje, Horsens mieste.

Vieną gražią dieną su draugu Evaldu išlėkėme pažvejot į Horsens fjordą su spiningais. Tą dieną vanduo buvo labai skaidrus, tad nusprendžiau sužaisti su 2 numerio, juodu, su margais taškeliais, mepsu. Vos po 5 minučių mėtymo pajutau stiprų smūgį, kuris privertė net kojas suvirpėti. Viena laimė, kad buvau sureguliavęs stabdį, o kitaip žuvis būtų nutraukus valą. Kadangi žvejojau su 0,12 pintu valu, kuris telaikė apie 3 kg.

Kovojant su šiuo laimikiu man pravertė 20 metų patirtis. Pritraukus žuvį arčiau kranto ir paprašius draugo, kad man padėtų ją ištraukt, jis maloniai atsisakė ir sakė nerizikuosiąs paleist mano didžiausios gyvenime žuvies.

Tad aš daviau jam spiningą ir pats šokau į vandenį. Jam pritraukus žuvį, paėmiau ją ir sviedžiau ant akmenų. Bet tuo tarpu, man bemetant ją, iš nasrų išsprūdo mepsas ir įsmigo man į plaštakos išorinę pusę. Tai puikiai matosi nuotraukoje.

Teko pabuvoti ant operacinės stalo, bet riikuoti tikrai buvo verta. Tos akimirkos, manau, nepamiršiu visą savo gyvenimą“, – rašo Darius.

zukle@15min.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius