-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 06

Lenkijoje teko evakuoti teatro žiūrovus, nes kai kurie jų pasijuto blogai

Iš Lenkijos Čenstakavos miesto Adomo Mickevičiaus dramos teatro šeštadienio vakarą buvo evakuota apie 400 žiūrovų, nes keli jų pradėjo skųstis bloga savijauta, akių ir kvėpavimo takų perštėjimu, pranešė naujienų agentūra PAP.
Lenkijos policija
Lenkijos policija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Evakuacija

Buvo manoma, kad spektaklio metu kažkas paskleidė erzinančias medžiagas, tačiau po evakuacijos ore nieko įtartina nebuvo aptikta.

Kaip sakė Silezijos vaivadijos gelbėtojų atstovas Slawomiras Debskis, apie erzinantį kvapą pranešė už saugumą spektaklio metu atsakingas teatro darbuotojas.

Į įvykio vietą buvo skubiai pasiųsti trys ugniagesių ekipažai, cheminės saugos būrys ir trys greitosios pagalbos mašinos.

Evakuacija vyko be panikos. Trys žiūrovai ir vienas aktorius, kurie skundėsi negalavimais, buvo nuvežti į ligoninę, kur tiriamos jų blogos savijautos priežastys.

Ištyrus orą teatre, jokių įtartinų medžiagų nebuvo nustatyta, tačiau patalpas teko išvėdinti. Spektaklis buvo nutrauktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius