Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andresas Nocioni: „JAV krepšinio rinktinė yra įveikiama“

Argentinos rinktinės krepšininkai įrodė, kad Londono olimpinių žaidynių favoritai amerikiečiai yra pažeidžiami. JAV įveikė argentiniečius tik po pakankamai atkaklios kovos – 86:80.
Andresas Nocioni
Andresas Nocioni / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po tokio mačo vienas argentiniečių lyderių Andresas Nocioni pareiškė, kad amerikiečiai turės varo ir olimpinėse žaidynėse.

„Amerikiečiai už kitas rinktines yra kur kas pajėgesni fiziniu pasirengimu, atletiškumu. Bet kai pavyksta kompensuoti šį trūkumą, JAV iškyla sunkumų. Amerikiečiai yra įveikiami ir jie turės įdėti labai daug pastangų, norėdami laimėti auksą. Nesu toks garantuotas, kad jie jį nesunkiai iškovos“, – kalbėjo A.Nocioni.

Savo ruožtu kitas Argentinos nacionalinės komandos atstovas Pablo Prigioni mano, kad prisivyti amerikiečius pavyko dėl pastarųjų atsipalaidavimo.

„Manau, kad jie nustojo žaisti. Jie išsimušė iš ritmo, ėmė ne taip taikliai atakuoti ir susidūrė su problemomis, o mes patikėjome savimi“, – pasakojo su Niujorko „Knicks“ sutartį sudaręs įžaidėjas.

Argentinos ir JAV rinktinių krepšininkai bus lietuvių priešininkai Londono olimpinėse žaidynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius