Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ispanijos krepšininkai neigia tyčia pralaimėję brazilams

Kalbos apie pralaimėjimą baigėsi pralaimėjimu. Ispanijos rinktinės krepšininkai sužaidė prasčiau nei leistų jų galimybės ir 82:88 nusileido brazilams, taip B grupėje užimdami trečiąją vietą ir iki pat Londono olimpinių žaidynių finalo išvengdami galimos akistatos su JAV žvaigždynu.
Ispanijos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Sergio Scariolo ir įžaidėjas Jose Calderonas.
Ispanijos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Sergio Scariolo ir įžaidėjas Jose Calderonas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įtarimus, kad Pekino olimpiados vicečempionai pralaimėjo tyčia tik sustiprino tragiškai sužaistas ketvirtasis kėlinys – 16:31, kurio metu ispanai beveik sustojo ir leido brazilams džiaugtis pergale.

Tačiau Ispanijos krepšininkai neigia, kad pralaimėjimas buvo suplanuotas. „Mes visada žaidžiame tik dėl pergalės. Visada“, – BBC tvirtino įžaidėjas Jose Calderonas.

„Anksčiau buvo situacijų, kai varžovai stengėsi mūsų išvengti ir mums tai nepatinka. Jeigu nori laimėti medalį, turi nugalėti bet ką“, – tęsė Toronto „Raptors“ įžaidėjas.

„Esame profesionalai, kurie visada nori tik nugalėti. Spauda prakalbo apie pralaimėjimą iki rungtynių ir mus tai paveikė. Turime pamiršti šią nesėkmę ir žiūrėti į priekį“, – pridūrė Felipe Reyes.

Užėmusi trečiąją vietą B grupėje Ispanija olimpiados ketvirtfinalyje susitiks su Prancūzija ir jei laimės pusfinalyje kausis su Lietuva arba Rusija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius