Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ispanus papiktino kalbos apie tyčinio pralaimėjimo Brazilijos krepšininkams galimybę

Ispanijos krepšinio federacijos vadovai neigia bet kokias įmanomas kalbas apie galimą tyčinį pralaimėjimą brazilams ir piktinasi tokiomis paskalomis.
Jose Manuelis Calderonas
Jose Manuelis Calderonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

 Jei Ispanija nusileistų Brazilijai, B grupėje užimtų ne antrą, o trečią vietą ir išvengtų galimos akistatos jau pusfinalyje su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis.

„Atsiprašau, bet kaip mes galime pralaimėti Brazilijai? Aišku, reikia būti atsargiems, nes rusai vos laimėjo prieš šią komandą, pataikę neįtikėtiną tritaškį“, – apsidraudė Ispanijos krepšinio federacijos prezidentas Jose Luisas Saezas.

„Įsivaizduokite, jei bandytume išvengti varžovų ir pralaimėtume ketvirtfinalyje. Visas dešimties metų darbas nueitų veltui“, – tikino ispanas.

„Visada žaidžiame tik dėl pergalės. Ispanijos krepšinyje tokių dalykų nebūna. Yra žmonių kurie elgiasi negražiai ir tyčia bando išvengti varžovų, bet tokie žmonės daro klaidą“, – kategoriškas buvo J.Saezas.  

2004-ųjų Atėnų olimpinėse žaidynėse Ispanija savo grupėje užėmė pirmą vietą ir ketvirtfinalyje turėjo susikauti su vos ketvirtą vietą kitoje grupėje užėmusiais amerikiečiais. Nors prieš tai ispanai nebuvo pralaimėję, ketvirtfinalyje JAV pašalino Ispaniją iš kovos dėl medalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius