-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Kemzūra prieš rungtynes su prancūzais: Tony Parkeris – ne vienintelis, kurį privalėsime sustabdyti

Pergalę ir pralaimėjimą savo sąskaitoje turinti Lietuvos krepšinio rinktinė ketvirtadienį susitiks su Prancūzijos komanda.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / A.Pliadžio nuotr.

Londono olimpinių žaidynių A grupėje prancūzai pralaimėjo amerikiečiams, tačiau nugalėjo lietuvius įveikusius argentiniečius.

Prieš mačą Lietuvos komandos vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra tvirtino, kad svarbiausia sustabdyti Tony Parkerio atakas ir neleisti varžovams laisviems mesti tritaškius.

– Treneri, ar neišmuš komandos iš vėžių ankstyvas rungtynių laikas – 11 val.? – žurnalistai paklausė K.Kemzūros.

– Laikas neįprastas abiems komandoms. Reikia atsikelti anksčiau, prabusti, nusiteikti kovai. Mes apie tai kalbame ir tam ruošiamės

– Ką žinote apie Prancūzijos rinktinę?

– Pristatinėti šios komandos nereikia, visi ją puikiai žino, o apie jos pajėgumą būtų galima
kalbėti ilgai. Kaip ir rungtynėse  su Nigerija, taip ir šiame mače bandysime neleisti jiems suregzti greitų atakų. Tai reiškia, neturime teisės klysti. Turime pristabdyti T. Parkerį ir jo organizuojamą žaidimą du prieš du. Negalime leisti mesti tritaškius laisviems Nando De Colo, Nicola Batumui Ir Mickaeliui Gelabale. N. De Colo – labai svarbus žaidėjas, kuris žaidžia nuo suolo, bet įneša daug energijos, žaidžia labai rezultatyviai. Europos čempionate su mumis jis buvo netikėtas faktorius, kuris davė impulsą ir mes su juo  nesusitvarkėme.

– Ar nustebino prancūzų pergalė prieš Argentiną?

Negaliu sakyti, kad nustebino. Buvo geros rungtynės. Argentina su mumis sužaidė labai geras rungtynes – tai, ką sumetė mums, rungtynėse su prancūzais jiems jau nelabai sekėsi. Rungtynės buvo įtemptos, iki paskutinių minučių. Tony Parkeris ėmė viską į savo rankas ir nusprendė rungtynių likimą.

– Ar galite palyginti prancūzus su argentiniečiais?

– Argentinos rinktinė šiek tie kitokia, sunku lyginti. Detalės duoda didesnį skirtumą ir vienokį ar kitokį vaizdą aikštėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius