Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vladimiras Gomelskis: „JAV ir Lietuvos krepšinio rungtynės manęs nesužavėjo“

Rimčiausią pasipriešinimą Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) komandai metusi Lietuvos krepšinio rinktinė savo kovingumu sužavėjo ne vieną krepšinio specialistą, tačiau ne Rusijos krepšinio komentatorių ir analitiką Vladimirą Gomelskį.
Mantas Kalnietis ir Chrisas Paulas
Mantas Kalnietis ir Chrisas Paulas / Fotodiena/Roberto Dačkaus nuotr.

„Galbūt dabar Lietuva ir euforijoje, tačiau pačios rungtynės manęs nesužavėjo. Abi rinktinės ne itin gerai gynėsi“, – į klausimą, ką mano apie JAV – Lietuvos rungtynes, atsakė V.Gomelskis.

Neseniai JAV žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad Mantas Kalnietis galėtų išbandyti savo jėgas NBA lygoje. Paklaustas, ką apie tai mano, ir ar Martynas Pocius turi tokių pat šansų, V.Gomelskis suabejojo lietuvių galimybėmis.

„Jau pustrečių metų spaudoje rašoma, kad šie du krepšininkai gali žaisti NBA. Jie ne taip išsireiškia. M.Kalnietis ir M.Pocius gali sudaryti kontraktą su NBA klubu, nesvarbu kokiu, bet pačioje lygoje rungtyniauti dar negali. Jie nepasižymi stabilumu, kas dažnai pakiša koją Lietuvos rinktinei“, – nuomonę dėstė rusas.

Paklaustas, ką mano apie ketvirtfinalį, kuriame lietuviai turėtų susitikti su Rusija, V.Gomelskis nedaugžodžiavo: „Vienintelis dalykas, kurį aš žinau – bus sunku“, – kalbėjo V.Gomelskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius