Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl gatvės muštynėse patirtų sužalojimų Bulgarijos boksininkas privalės praleisti olimpines žaidynes

Olimpinės Bulgarijos viltis, septyniskart šios šalies čempionas boksininkas Jevgenijus Borisovas dėl gatvės muštynėse patirtų sužalojimų bus priverstas praleisti Londono olimpines žaidynes, praneša „Reuters“.
Jerzis Kulejus – dukart olimpinis čempionas
Bokso pirštinės / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į Bobov-Dolo miesto ligoninę pristatytam boksininkui diagnozuotas riešo kaulų lūžis, smegenų sutrenkimas ir smulkesni dešinės rankos sužalojimai.

Masinėse muštynėse, kuriose dalyvavo apie 14 asmenų, buvo ir daugiau nukentėjusiųjų. Ligoninėje be J.Borisovo atsidūrė dar trys mušeikos.

Jevgenijus Borisovas
Jevgenijus Borisovas

„Man teko atsilaikyti prieš penkis. Buvau daužomas asfalto gabalu ir automobilio kėlikliu („domkratu“). Neturiu suvokimo, kaip viskas prasidėjo... Tačiau esu labai piktas, kad teks praleisti olimpines žaidynes“, – sakė 23 metų J.Borisovas, besivaržantis svorio kategorijoje iki 69 kg.

„Labai gaila, kad taip nutiko. Jevgenijus yra kietas vyrukas, ir labai gaila, kad jis turės praleisti olimpines žaidynes. Tačiau ir be jo kausimės nagais ir dantimis, kad Bulgarijos boksas grįžtų į tas pozicijas, kuriose jam priklauso būti“, – sakė Bulgarijos bokso treneris Michailas Takovas.

Bulgarijos boksininkai olimpinėse žaidynėse yra laimėję keturis aukso, penkis sidabro ir aštuonis bronzos medalius, tačiau 2008 m. Pekino olimpiadoje nepelnė nė vieno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius