Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 08 08 /23:25

Į Lietuvą grįžusi olimpinė čempionė Rūta Meilutytė: žmonių palaikymas man yra didžiausias pasiekimas

Trečiadienio vakarą, maždaug 21.15 val., Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvas, į tėvynę parskraidinęs jauniausią visų laikų Lietuvos olimpinę čempionę Rūtą Meilutytę.
Rūta Meilutytė
Rūta Meilutytė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vos išlipusi iš lėktuvo R.Meilutytė nusifotografavo su jaunąja gerbėja, atsisveikino su dziudo imtynininkais Marium Paškevičium ir Karoliu Bauža, kurie iš Londono grįžo kartu.

Plaukikės oro uosto atvykimo salėje laukė keliasdešimt tautinėmis spalvomis pasipuošusių sirgalių. Rankose jie laikė gėles, balionus, vėliavėles... Tačiau olimpinės čempionės jie neišvydo.

Tik išlipusi iš lėktuvo ir davusi trumpą interviu LRT televizijai, R.Meilutytė išvyko tiesiai į Vilniaus Rotušės aikštę, kur jos garbei buvo surengtas iškilmingas koncertas.

Olimpinei čempionei dainas dovanojo Marijonas Mikutavičius, Rūta Ščiogolevaitė, Erica Jennings, Jurgis Didžiulis, Neda Malūnavičiūtė ir kiti.

Rūta Meilutytė: žmonių palaikymas man yra didžiausias pasiekimas

„Gavau daug dėmesio, bet niekas labai gyvenime nepasikeitė. Sveikinimų gavau neįtikėtinai daug. Negaliu patikėti, kiek žmonių mane palaikė. Man tai didžiausias pasiekimas ir garbė“, – grįžusi į Lietuvą sakė R.Meilutytė.

Plaukikė džiaugėsi, kad dabar turės beveik mėnesį atostogų ir galės atsipūsti nuo žiniasklaidos dėmesio. „Ką per atostogas darysiu? Kol kas neturiu planų“, – šypsojosi plaukikė ir pridūrė, kad svarbiausia bus pabūti su artimaisiais ir draugais.

VIDEO: Olympic champion Rūta Meilutytė returned to Lithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius