Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neymaras padėjo Brazilijos futbolo rinktinei nugalėti olimpiados šeimininkus

Likus savaitei iki Londono olimpinių žaidynių pradžios, Midlsbro „The Riverside“ stadione, Anglijoje, draugiškose futbolo rungtynėse susitiko Didžioji Britanija ir Brazilija. Pergalę 2:0 (2:0) šventė Pietų Amerikos U-23 ekipa, vedina garsiosios futbolo žvaigždės Neymaro.
Neymaras
Neymaras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Abu susitikimo įvarčiai buvo pelnyti pirmajame kėlinyje. 12-ą minutę po Neymaro perdavimo smūgiu galva kamuolį į vartus pasiuntė Sandro, o pats Neymaras 35 min. stojo mušti 11 metrų baudinio ir sėkmingai jį realizavęs padvigubino savo komandos persvarą. 

Didžiosios Britanijos futbolininkai olimpiadoje žais A grupėje. Britai susitiks su Urugvajaus, Senegalo ir JAE komandomis, o brazilai C grupėje rungtyniaus kartu su Egiptu, Baltarusija ir Naująja Zelandija.

Komandų sudėtys:

D. Britanija: Steele (46' Butland), Taylor, Bertrand (49' Sinclair), Tomkins (46' Caulker), Richards (74' Dawson), Rose, Cleverley, Allen, Giggs (63' Ramsey), Sturridge (46' Cork), Bellamy (64' Sordell).

Brazilija: Barbosa, Rafael, Thiago Silva, Juan, Marcelo (80' Alex Sandro), Sandro (85' Danilo), Romulo, Oscar (68' Lucas Moura da Silva), Leandro Damiao (74' Alexandre Pato), 11 Neymar, 12 Hulk (68' Paulo Henrique).

Didžioji Britanija (U-23) 0 – 2 Brazilija (U-23)

12' [0 – 1] Sandro
35' [0 – 2] Neymar.
Britai olimpiadą pradės A grupėje, kurioje dar žais Urugvajus, Senegalas ir JAE, o brazilai – C grupėje kartu su Egiptu, Baltarusija ir Naująja Zelandija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius