Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olimpiečių mamos. Prieš olimpinį debiutą Raivydui Staniui mama linki nugalėti jaudulį

Londono olimpinėse visiems sužiurus į geriausių atletų pasirodymus, tarptautinė bendrovė „Procter&Gamble“ kviečia atsigręžti į sportininkų mamas arba globėjus, išreiškiant jiems padėką už sunkų, bet ir malonų darbą bei įvertinti sunkiai dirbančias, savo vaikų ugdymui atsidavusias motinas, primenant, koks reikšmingas jų vaidmuo vaiko edukacijai.
Raivydas Stanys
Raivydas Stanys / Alfredo Pliadžio nuotr.

Šiuo tikslu, bendrovė vykdo programą „Ačiū Tau, Mama“, kurios esmė yra pagerbti pirmuosius vaiko „trenerius“, įkvepiančius būsimuosius talentus – jų mamas. Programos metu, „Procter&Gamble“ apdovanojo Londono olimpinėse žaidynėse dalyvaujančių atletų mamas arba jų globėjus.

Šios dovanos pasiekė ir Lietuvos olimpiečių šeimas. Šia proga, jų mamos pasidalijo savo prisiminimais apie dabartinių sporto talentų vaikystę, atskleidė savo palaikymo ritualus bei perdavė palinkėjimus savo atžaloms, kovojantiems dėl Lietuvos vardo šių metų Londono olimpinėse žaidynėse.

Dalia Stanienė: Raivydas išbandė save daugelyje sričių – nuo choreografijos iki šachmatų

Prisiminimais apie Raivydo Stanio vaikystę pasidalijusi jo mama akcentavo išskirtinį sūnaus judrumą. Dalia pasakoja, kad prieš pasišvęsdamas šuoliams į aukštį, jis išbandė save daugelyje sričių: nuo choreografijos, krepšinio ar šaudymo, iki šachmatų.

Talentingas vaikas buvo greitai pastebėtas trenerių iš didžiųjų miestų – jau devintoje klasėje Raivydą pakvietė siekti profesionalo karjeros Panevėžyje, tačiau tėvų prašymu, sūnus dar metus palūkėjo, o tuomet jau persikėlė sportuoti į Kauną, kur ir prasidėjo jo kelionė olimpinių žaidynių link.

Iki šiol mama prisimena, kaip sunku buvo sūnui ir visai jų šeimai toks ankstyvas jo išvykimas iš namų, todėl iki šiol yra labai dėkinga Raivydo treneriams Algirdui Baranauskui ir Audrai Gavelytei, kurie per tiek metų tapo jam tarsi antraisiais tėvais.

Dalia džiaugiasi, kad išsipildė jos sūnaus svajonė – jis pateko į olimpines žaidynes. Besąlygiškai  palaikydama Raivydą, mama linki jam stiprybės, ištvermės ir kad lemiamą akimirką jaudulys nenugalėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius