-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiariausia sporto šaka olimpiniame miestelyje – seksas?

Šioje olimpiadoje kaip niekad daug dėmesio skiriama diskusijoms apie intymų olimpiečių gyvenimą.
Paplūdimio tinklinio šokėjos
Paplūdimio tinklinio šokėjos / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Londonas

Daugelis sportininkų, trenerių ir sirgalių ginčijasi, kiek griežtas turėtų būti sportinis režimas olimpinėse žaidynėse. Ir ar galima atsakingų varžybų savaitę atsiduoti kūniškiems malonumams.

Atrodo, kad patys olimpiečiai šį klausimą sprendžia taip, kaip geriau jų libido. Kaip pasakoja patys sportininkai, jie mielai atsisako alkoholio ir greito maisto. Tačiau seksualinis gyvenimas olimpiniame kaimelyje tikrai nelaikomas žalingu įpročiu.

Dar daugiau: žaidynių organizatoriai stengiasi sudaryti visas sąlygas, kad čempionai galėtų tinkamai pasilinksminti, – rašo newsru.com.

„Visi sportininkai, tvirtinantys, kad seksas jų nedomina, kad apie tai jie net negirdėjo, meluoja ir sau, ir kitiems. Tiesą žino visi, tačiau apie ją atvirai nekalba“, – CNN anonimiškai pareiškė aukso medalio laimėtojas, dviejų olimpiadų dalyvis.

Sportininko teigimu, sekso partnerius olimpiečiai renkasi iš savanorių armijos, plušančios olimpiniame kaimelyje.

Sekso partnerius olimpiečiai renkasi iš savanorių armijos, plušančios olimpiniame kaimelyje.

„Jos mėgsta klausinėti: o kaip jūs gyvenate, kokiomis sąlygomis? Tuomet pakviečiame savanores į kambarį. Žinoma, joms visai nerūpi, kaip atrodo tavo kambarys. Tiesiog merginoms patinka žinomi sportininkai...“, – CNN sakė žinomas atletas. Jo teigimu, savanorės stengiasi patenkinti visus įmanomus čempionų poreikius.

„Mes su kambario kaimynu netgi susitarėme, kokį ženklą po durimis palikti, kad kitas nesutrukdytų, ne laiku sugrįžęs“, – tęsia čempionas. Jis tvirtina, kad kartą duris saugojo netgi treneris – kad į kambarį neužklystų žurnalistai, besidomintys sportininkų režimu ir gyvenimo sąlygomis.

Kai kurie sportininkai prisipažino, kad olimpiniame kaimelyje dominuoja žaibiškas seksas. Tai reiškia, kad „susiporavę“ jauni žmonės kartais net nesivargina eiti į kambarį – mėgaujasi greituku po atviru dangumi.

Vienas atletas papasakojo apie tokią situaciją, į kurią pateko 1996 m. Atlantos olimpiadoje.

„Po sprogimo olimpiniame miestelyje buvo sustiprintos saugumo pajėgos, virš mūsų skraidė sraigtasparniai. Bet mes nesivaržėme, nes nuo saugumiečių dengė vešli augmenija“, – savo nuotykius prisimena su nostalgija.

Prisiminimais „ESPN magazine“ dalijosi ir olimpinė čempionė, JAV moterų futbolo rinktinės vartininkė Hope Solo.

„Ten karaliauja seksas. Egzistuoja taisyklė: tai, kas vyksta olimpiniame kaimelyje, lieka tarp jo sienų. Manau, apie 70-75 proc. būtent taip švenčia pergales“, – tvirtino triskart čempionas JAV plaukikas R.Lochte.

Olimpiečiams pripirko prezervatyvų

Daugelis sportininkų prisipažįsta, kad susilaikymas prieš olimpinius startus jiems ne į naudą. Visai kas kita, jei prieš varžybas mėgausiesi geru seksu, o po jo ir geru miegu.

Panašu, kad olimpinių žaidynių organizatoriai noriai atsižvelgia į intymius sportininkų poreikius, per daugelį metų tapusius tradicija. Kaip kitaip paaiškinti faktą, kad prieš olimpines žaidynes į olimpinį kaimelį atvežta 150 tūkst. prezervatyvų. Tai – naujas olimpinis rekordas.

Prieš olimpines žaidynes į olimpinį kaimelį atvežta 150 tūkst. prezervatyvų. Tai – naujas olimpinis rekordas.

Kilo netgi skandalas. Australijos dviratininkė Caroline Buchanan savo tinklaraštyje publikavo automato, pripildyto mažai žinomos firmos „Kangaroos“ prezervatyvų, nuotrauką, praneša „The Sydney Morning Herald“.

„Na štai, gandai pasitvirtino“, – po nuotrauka parašė olimpietė.

Tarptautinis olimpinis komitetas išreiškė nepasitenkinimą, kad olimpiadoje platinami „nesankcionuoti“ sargiai ir nemokamam dalijimui atgabeno firmos „Durex“ siuntą.

Taip pat primenama, kad tradicija olimpiadoje dalinti prezervatyvus atsirado Barselonoje 1992 m. Taip nuspręsta kovoti su AIDS plitimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius