Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raivydas Stanys: „Mano tikslas Londone – finalas“

Šuolininkui į aukštį Raivydui Staniui 2012-ieji metai dar iki svarbiausio starto Londono olimpiadoje jau tapo kol kas sėkmingiausiais karjeroje. 25-erių sportininkas šiemet pasiekė asmeninį rekordą ir tapo Europos vicečempionu.
Raivydas Stanys Helsinkyje apdovanotas sidabro medaliu
Raivydas Stanys Helsinkyje apdovanotas sidabro medaliu / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Šiame sezone kol kas pavyko įgyvendinti visus išsikeltus tikslus, gal net šiek tiek daugiau. Tai suteikia vilties, kad ir olimpinėse žaidynėse viskas bus gerai ir pavyks pasiekti savo tikslą: patekti į finalą“, – teigia R. Stanys.

Pasak jo, prieš išvykstant į Londoną nuotaikos geros, o pasiruošimas vyksta pagal planą.

„Kita vertus, visko suplanuoti negali. Šuolyje į aukštį rezultatas priklauso nuo daugelio dalykų: oro sąlygų, psichologinio nusiteikimo ir kitų smulkių niuansų. Tačiau sportas tuo ir žavus, kad dažnai būna nenuspėjamas. Galiu tik garantuoti, kad sieksiu pasirodyti kuo geriau, nes tai – pats svarbiausias sezono startas“, – sako lengvaatletis.

Priminsime, kad birželio mėnesį Helsinkyje vykusiame Europos lengvosios atletikos čempionate R. Stanys įveikė į 2,31 m. aukštį ir šis rezultatas tapo nauju asmeniniu sportininko rezultatu bei atnešė jam sidabro medalį.

Pirmą kartą olimpinėse žaidynėse dalyvausiantis sportininkas į Londoną išvyks rugpjūčio 2-ąją, o varžybose dalyvaus rugpjūčio 5-7 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius