-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Snoro“ krizė gali smogti ir olimpiečiams: banke „įšalo“ pasiruošimui ir dalyvavimui Londono olimpiadoje skirtos lėšos

Portalas Delfi.lt informuoja, kad banko „Snoras“ krizės paspęstuose spąstuose atsidūrė ir trejus metus rinktos rezervinės lėšos, kuriomis planuota padengti pasiruošimo ir dalyvavimo Londono olimpinėse žaidynėse kaštus.
Olimpinė vėliava
Olimpinė vėliava / „Scanpix“ nuotr.

Nenorėdama kelti panikos tarp olimpiečių, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) vadovybė kol kas slepia, kiek pinigų „užšalo“ sąskaitoje „Snore“, bet jau aišku, kad klaustukai pakibo virš septynženklės sumos.

„Pakliuvome į nelinksmą situaciją. Jeigu tos lėšos prapultų, nežinau, kaip reikėtų verstis”, – Delfi.lt sakė LTOK generalinis sekretorius Vytautas Zubernis.

Vien vyrų krepšinio rinktinės kovoms dėl olimpinio kelialapio ir, sėkmės atveju, pasirengimui Londono žaidynėms LTOK buvo rezervavęs iki 2 mln. litų.

Visą „Snoro“ banke sukauptų lėšų sumą V.Zubernis žadėjo atskleisti vėliau. Iki to laiko tikimasi sulaukti valdžios institucijų reakcijos į LTOK pagalbos šauksmą.

Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) generalinis direktorius Klemensas Rimšelis prisipažino tik iš žurnalistų išgirdęs apie „Snoro“ krizės sukeltas problemas ir nesiryžo komentuoti, kokį poveikį jos gali turėti šalies olimpiečiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius