Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono olimpiadoje policija suėmė ligotą sirgalių už tai, kad jis nesišypsojo ir nešūkavo

Kurioziška situacija Londone, olimpinėse žaidynėse. Policija penkioms valandoms suėmė sirgalių už tai, kad jis nerodė emocijų.

Anglijos provincijos gyventoją  Marką Worsfoldą, stebėjusį dviračių plento varybas, policija suėmė už tai, kad jis įtartinai nesišypsojo.

54 metų buvęs taekvondo kovos menų instruktorius penkias valandas bandė policijos pareigūnams paaiškinti, kad negali šypsotis ir rėkti... dėl ligos. Kovos menų meistras serga Parkinsono liga, jo veido raumenys iš dalies suparalyžiuoti.

„Aš tik tyliai sėdėjau savo vietoje ir nieko neliečiau“, – sakė britas laikraščiui „The Daily Mail“.

Jis nespėjo nieko suvokti: tiesiog staiga priėjo ir sučiupo pareigūnai, nutempė žemyn nuo dvimetrinės tribūnos, paguldė veidu į žemę, surakino rankas.

„Žmogus tribūnoje nesišypsojo ir nerodė emocijų. Neatrodė, kad jis džiaugtųsi reginiu. Be to, jis sėdėjo netoli protestuotojų. Šios aplinkybės leido manyti, kad šis žmogus turi negerų kėslų“, – sakoma policijos paaiškinime.

Kai suimto vyro kišenėje policininkai rado lenktinį peilį ir kelis guminius šaltojo ginklo maketus (naudojamus treniruotėse ir pasirodymų metu), įtarimai tik sustiprėjo. Tik vėliau paaiškėjo, kad prieš varžybas Markas žiūrovams demonstravo savo taekvondo sugebėjimus, todėl kišenėje turėjo šaltąjį ginklą.

Incidentą pavyko išspręsti taikiai tik po to, kai pareigūnams prisiskambino Marko žmona. Pats Parkinsono liga sergantis vyras į nesusipratimą žvelgia filosofiškai. Jam pakaks ir lazdą perlenkusių pareigūnų atsiprašymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius