-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po varžybų: įžymybių pamėgtas Londono naktinis klubas olimpinius čempionus vaišina beveik 9 tūkst. litų kainuojančiais alkoholiniais kokteiliais

Vienas prestižinis Londono naktinis klubas kviečia olimpinius čempionus vaišintis išskirtiniu alkoholiniu kokteiliu, kurio taurė kainuoja beveik 9 tūkstančius litų.
Conoras Dwyeris, Ryanas Lochte ir Ricky Berensas
Conoras Dwyeris, Ryanas Lochte ir Ricky Berensas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Londono centre esantis „Chinawhite“ klubas jau sulaukė tokių žvaigždžių kaip plaukikai Ryanas Lochte ir Chadas le Closas, kurie papildė garsenybių ir futbolo dievukų mėgstamos pasilinksminimų vietos svečių sąrašą.

Olimpiados proga klubo barmenas sukūrė specialų aukso kokteilį, kurio galima paskanauti už išties auksinę kainą – 2012 svarų sterlingų (maždaug 8800 litų). Tačiau jei esi vienas iš aukso medalininkų, tada būsi pakviestas į klubo VIP zoną ir pavaišintas dosniu siurprizu.

Į gėrimo sudėtį įeina „Hennessy Paradis Imperial“ konjakas, „Luxor“ šampanas su 24 karatų aukso drožlėmis bei keli 18 karatų aukso rankų darbo žiedai taurės dugne.

Į klubą gali patekti visi olimpiečiai, jiems tereikia parodyti savo žaidynių akreditacijas. O olimpiniai čempionai dar pavaišinami buteliu putojančio „Moët & Chandon“ šampano bei gali šėlti iki 4 val. ryto trunkančiuose vakarėliuose.

Muzika čia rūpinasi žymūs DJ'ai, tokie kaip Paulas Oakenfoldas, o kartą plokšteles brūžino 200 metrų plaukimo nugara čempionas Tyleris Clary.

„Sportininkai olimpinėms žaidynėms ruošėsi metų metus, todėl mes džiaugiamės galėdami suteikti jiems progą pasilinksminti, – sako klubo direktorius James'as Spallone'as. – Mes pasirūpiname, kad jiems būtų linksma ir kad jie iš Londono parsivežtų ypatingų prisiminimų. Auksiniai kokteiliai yra ypatingas mūsų kūrinys, dalį jų išdaliname nemokamai. Kiekvieną vakarą vaišiname aukso medalininkus, atsiliepimai buvo puikūs.“

„Chinawhite“ klubas tapo populiariausia olimpiečių pasilinksminimų vieta. Nors žaidynių pradžioje Londonas priminė dykumą – palyginus su įprastais žmonių srautais gatvėse – vėliau minios grįžo. Prekybą atgaivinti padėjo ir varžybas baigę bei progų atsipalaiduoti ieškantys atletai, kurių gerbėjai taip pat traukia į sausakimšas gatves, tikėdamiesi bent akies krašteliu išvysti žaidynių herojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius