Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 09

Mėgsti sportą, purtyk kišenę

Sporto aistruoliams nerimą sukėlė žinia, kad nuo šiol Eurolygos rungtynės bus matomos nebe per TV3, o per „Viasat Sport Baltic“ kanalą. Tačiau „Viasat“ atstovai teigia, jog šis sprendimas yra nekeičiamas. Kabelinės televizijos savo ruožtu žada didinti įkainius.
Rungtynės „Žalgiris“ – SLUC
„Žalgirio“ kovos Eurolygoje bus matomos ne visiems. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Šis sprendimas reiškia, kad „Žalgirio“ kovas Eurolygoje galės stebėti tik turintys šią skaitmeninę ir kai kurias kabelines televizijas, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Juozas Jurelionis, Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos direktorius, pasakoja, kad su „Viasat“ susitarta naująjį kanalą sausio–vasario mėnesiais kabelinėms televizijoms transliuoti vietoj „Viasat Sport 2“ ir „Viasat Sport 3“. Taip nuspręsta dėl to, kad „Viasat“ apie pastarųjų kanalų nutraukimą pranešė likus vos kelioms savaitėms iki įvykdymo. Pasak J.Jurelionio, „Viasat“ prašoma kaina už naująjį kanalą yra didelė, o tai neišvengiamai veda prie mokesčių didinimo. Mėnesio įkainiai, palyginti su buvusiais dviem kanalais, operatoriams didės kelis kartus. Kiek mokestis didės vartotojui, spręs kiekvienas operatorius.

Kauno UAB „Init“, kuriai priklauso bent kelios kabelinės televizijos, vadovas Paulius Živatkauskas teigia, jog vartotojams kabelinės televizijos mokestis šiais metais keisis, tačiau ne tik dėl naujojo kanalo. Anot jo, įkainius padidino ir kai kurie kiti kanalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius