Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 11

Skaitytojo informacija: Prabangaus „Mercedes“ avarija Kaune (atnaujinta 15.58 val., nuotraukos, medikų komentaras, paaiškėjo vairuotojas)

Teigiama, kad vairuotojas nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į priešingoje gatvės pusėje stovinčias mašinas.
Mersedeso ir dviejų opelių avarija Kaune.
Mersedeso ir dviejų opelių avarija / Kęsto M./15min.lt skaitytojo nuotr.

15min.lt skaitytojas Justas O. pranešė apie avariją, ketvirtadienį apie vidurdienį įvykusią Kaune. „S.Žukausko gatvėje įvyko didelė avarija. Liudininkų duomenimis, automobilis Mercedes-Benz ML 350 isvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir režėsi į kelkraštyje stovinčius automobilius“, – praneša Justas.

Justo O./15min.lt skaitytojo nuotr./Avarijos vietoje
Justo O./15min.lt skaitytojo nuotr./Avarijos vietoje

Jo žiniomis, nukentėjo 2007 metais pagaminto prabangaus Mercedes visureigio vairuotojas, kitų nukentėjusiųjų nėra.

Kitos dvi per avariją sudaužytos transporto priemonės yra 1994 metais pagaminti opeliai: mėlynas universalas Opel Omega ir raudonasis hečbekas Opel Astra.

Redakcija dėkoja skaitytojui Justui už atsiųstą informaciją bei vaizdo medžiagą!

Krūvą nuotraukų redakcijai operatyviai atsiuntė ir skaitytojas Kęstas M., ir jas, ir 15min.lt fotokorespondento Eriko Ovčarenko kadrus  galite pamatyti čia.

Naujienų portalo korespondentė Raimonda Mikalčiūtė iš Kauno pranešė, kad miesto Greitosios medicininės pagalbos stoties atstovai sakė, jog į avarijos vietą buvo išsiųstos dvi medikų brigados. Tačiau darbo buvo tik vienai.

Medikai patvirtino, kad nukentėjo tik vienas vyras, mersedeso vairuotojas. Pirminiais duomenimis, jis 38 metų. Ant avariją patyrusio visureigio yra užrašas Edga, reiškiantis vardą Edgaras. 

Medikai nukentėjusįjį išvežė į Kauno medicinos universiteto klinikas (KMUK). Nelaimės metu automobilyje jis buvo vienas. Liudininkų teigimu, centro link S.Žukausko gatve važiuodamas automobilis staigiai šoko į priešpriešinę eismo juostą, vertėsi ant gatvėje stovinčių automobilių. Nuo smūgio vienas taip pat apsivertė, kitas apsuktas, o trečiam apgadintas priekis. Daugiau žmonių nenukentėjo, nes automobiliai buvo tušti. 

Papildyta 15.28 val. Medikai 15min.lt informavo, jog greitosios pagalbos automobiliui skubant į KMUK sužeistajam prasidėjo traukuliai.

„Iš pradžių atvykus į avarijos vietą, sužeistasis sėdėjo ir buvo sąmoningas, kažkokių lūžių nesimatė, nors ir buvo nemažai sumušimų ant kūno. Tačiau vežant į klinikas pasidėjo traukuliai. Jeigu jie prasidėjo dėl patirtos galvos traumos, tai yra labai rimta“, – tvirtino Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojos.

Įvykį savo akimis matę liudininkai teigė, jog visureigį vairavusį vyriškį galėjo ištikti epilepsijos priepuolis. Šios versijos Greitosios pagalbos stoties atstovės nei patvirtinti, nei paneigti kol kas nesiryžo. Ar vairuotojas nelaimės metu buvo blaivus, paaiškės ištyrus kraują.

Papildyta 15.58 val. Naujienų portalas išsiaiškino, kad ant stogo apvirtusį visureigį Mercedes-Benz vairavo daugiau nei 10 metų Kaune veikiančios spaustuvės „Mažasis Mukas“ direktorius Ramūnas Rimavičius.

Telefonu atsiliepusi įmonės sekretorė 15min.lt teigė, jog apie 38 metų spaustuvės vadovo sveikatos būklę jokių žinių neturi. Iš balso buvo akivaizdu, kad šios dienos nelaimė šią įmonės darbuotoją sukrėtė.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius