-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 16

Skaitytojo informacija: „skraidantis golfas" Vilniaus senamiestyje daužė automobilius, stulpus ir medžius

Skaitytojas Karolis redakciją informavo, kad ketvirtadienio pavakare sostinės senamiestyje siautėja nevaldomas automobilis „VW Golf".
Skaitytojas spėjo nufotografuoti avariją, policininkai įvykio vietoje nieko neberado
Skaitytojas spėjo nufotografuoti avariją, policininkai įvykio vietoje nieko neberado / 15min.lt skaitytojo Karolio nuotr.

Kaip redakcijai rašo skaitytojas, apie 16.15 val. Maironio g. pro Tymo kvartalą dideliu greičiu praskriejo „kelių erelis". Važiuodamas maždaug 80 km/val. greičiu, automobilis VW Golf apgadino kelias kitas mašinas ir net nestabtelėjęs nurūko tolyn.

Pavažiavęs kelis šimtus metrų, automobilis pateko į dar vieną avariją - VW Golf rėžėsi į stulpą. Ir po šios avarijos automobilis nuvažiavo toliau.


Žiūrėti Senamiesčio gatvėse siautėjo VW Golf didesniame žemėlapyje

Kaip redakcijai patikslino Vilniaus pareigūnai, prie Tymo kvartalo „kelių erelio" vairuojama mašina apgadino automobilį Nissan.

Nors policijai buvo pranešta, kad automobilis Maironio g. įsirėžė į stulpą, nurodytoje vietoje pareigūnai mašinos neberado. Ji buvo nuvažiavusi.

Po kiek laiko policiją pasiekė informacija, kad senamiesčio gatvėse siautėjęs automobilis stovi įsirėžęs į medį Šv. Kazimiero g. Policijos pareigūnai patikrino šią informaciją, tačiau automobilio nurodytoje vietoje nerado.


Žiūrėti Senamiesčio gatvėse siautėjo VW Golf didesniame žemėlapyje

Neatmetama, kad sostinės senamiesčio gatvėse siautėjančio automobilio vairuotojas gali būti neblaivus. Todėl vairuotojams ir pėstiesiems redakcija pataria būti atidiems Vilniaus senamiesčio gatvėse, kuriose nevaldomas važinėja tamsus VW Golf.

Jei norite pažiūrėti automobilio VW Golf nuotraukas, spauskite čia.

Dėkojame skaitytojui Karoliui už informaciją ir nuotraukas!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius