Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 28

„Muzikos akademijos“ dalyviai prieš didžiąją premjerą sapnuoja košmarus

„Muzikos akademijos“ dalyvė Vaida sapnavo, kad tiesioginės transliacijos metu nukrito nuo scenos, jos kolega Atas – kad tenka parduoti namą, o Edgaras net nesiryžo papasakoti košmaro, jį aplankiusio prieš jaudinantį debiutą didžiojoje LNK žvaigždžių kalvėje.
„Muzikos akademijos“ dalyviai
„Muzikos akademijos“ dalyviai / LNK nuotr.
Temos: 1 Akademija

„Muzikos akademijos“ dalyviai intensyviai ruošiasi rytojaus startui. Iki sekundės, kai žengs į sceną, jaunieji dainininkai pluša – repetuoja, mokosi judėti ir elgtis scenoje, bando kuo geriau įsijausti į savo dainas.

Dirbti reikia daug, nepaisant to, kad Vaida pastarosiomis dienomis pasigavo nelemtą virusą: sloguoja, pakimusi. „Darau viską, kad rytoj atrodyčiau sveika. Ne, baikit, brendžiu tai jau nesigydau! Yra kitų būdų“, – pasakoja šou gražuolė, šviesiaplaukė Vaida.

Vaidos kolega Edgaras nė neslepia, kad jaudulys vis labiau kaitina kūną: labiausiai neramu yra laukti žiūrovų reakcijos. Įdomu, ar jiems patiksiu, kaip jie mane priims.

Nors sako, kad nesijaudina, tuoj pati pripažįsta, kad taip tik nori save nuteikti, o iš tikrųjų viduje kažkas kunkuliuoja. „Praėjusią naktį sapnavau košmarą: dainuoju tiesioginėje transliacijoje ir staiga žiauriai krentu nuo scenos...Tikiuosi, sapnas nebus pranašiškas“, – sako mergina. Ji atliks ritmingą dainą „Meilė nesibaigs“. „Jei kur ir suklysiu, žiūrovų meilė man, tikiu, nesibaigs. Juk blondinei viskas atleidžiama!“, – juokiasi koketė.

Vaidos kolega Edgaras nė neslepia, kad jaudulys vis labiau kaitina kūną. „Labiausiai neramu yra laukti žiūrovų reakcijos. Įdomu, ar jiems patiksiu, kaip jie mane priims“, – svarsto Edgaras, „Muzikos akademijos“ atidaryme dainuosiantis lėtą dainą „Galbūt“.

„Tikiuosi, pirmasis blynas nebus labai jau prisvilęs“, – numoja ranka. Sužinojęs, kad Vaida prieš šou sapnavo košmarą, Edgaras nustebo: „aš irgi! Ką konkrečiai sapnavau, nesakysiu... Bet blogas sapnas galėjo aplankyti dėl nuovargio ir streso, patiriamo prieš šou premjerą“. Edgaras prisipažino, kad naktimis jis sunkiai užmiega: „Šiąnakt užmigau tik šeštą ryto“.

Čia tai sutapimas – tenoras Atas taip pat prisiminė prieš kelias dienas naktį pabudęs nuo šiurpaus sapno. „Sapnavau, kad man tenka parduoti savo namą... Nieko, po „Muzikos akademijos“ premjeros pailsėsiu, ir viskas bus gerai“.

Atas sako, kad jaudulį numalšinti stengiasi daug dirbdamas. „Prie savo dainos jau pripratau. Nuolat ją dainuoju – automobilyje, duše, taip pat - žmonai ir vaikui, kuomet vaikštinėjame po parką...“.

Atas stengiasi išlaikyti šaltus nervus – mėgina nuspėti, kaip viskas bus, kai jis užlips į sceną. „Mintyse susidėlioju mintis, ką kam ir kada sakysiu, kaip elgsiuos“, - sako dainininkas.

Tačiau Atas veltui bando susirežisuoti, kaip elgsis. „Muzikos akademijos“ tiesioginė transliacija jau rytoj žada būti išties netikėta. Laukia ne vienas siurprizas, priversiantis aiktelėti dalyvius. Jau šį šeštadienį, 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius