Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 14

Pasaulio čempionato finalo teisėjas H.Webbas įvertino savo darbą

Pietų Afrikos Respublikoje vykusių planetos pirmenybių finale teisėjavęs britų arbitras Howardas Webbas liko patenkintas rungtynėse Olandija – Ispanija dirbusia savo brigada. Pasak H.Webbo, rungtynės buvo labai sunkios ir jam teko imtis nelengvų sprendimų, tačiau su užduotimi teisėjai susitvarkė, praneša oficialus anglų „Premier“ lygos interneto puslapis.
H.Webbas liko patenkintas savo darbu pasaulio čempionate
H.Webbas liko patenkintas savo darbu pasaulio čempionate / AFP/„Scanpix“ nuotr.

H.Webbas pabrėžė, kad kartu su padėjėjais rėmėsi sveiku protu ir tuo faktu, kokios abiems komandoms svarbios šios rungtynės. Anot teisėjo, jis ne tik rodė geltonąsias korteles už grubų žaidimą, bet ir mėgino nuraminti komandas, kalbėdamasis su labiausiai patyrusiais futbolininkais.

Britas tikino, kad tiek jis pats, tiek jo asistentai labai patenkinti savo darbu pasaulio čempionate ir didžiuojasi galimybe teisėjauti pačiame svarbiausiame turnyro mače. H.Webbas pasakojo, kad artimiausiu metu jis ilsėsis, o po to grįš prie teisėjavimo „Premier“ lygos rungtynės.

Per Olandijos – Ispanijos finalo rungtynes H.Webbas futbolininkams parodė 14 geltonųjų kortelių, o olandas Johnas Heitinga už dvi geltonąsias korteles buvo pašalintas iš aikštės. Po rungtynių Olandijos rinktinė žaidėjai ir treneris pareiškė, kad liko nepatenkinti teisėjavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius