Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 23

Vokiečiai įveikė Ganos rinktinę ir aštuntfinalyje susikaus su anglais (nuotraukos, statistika, komentarai)

Pietų Afrikos Respublikoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato paskutinėse D grupės rungtynėse Vokietijos rinktinei pavyko išvengti istorinio fiasko. Joachimo Lowo auklėtiniai trečiadienį 1:0 (0:0) nugalėjo Ganos futbolininkus ir pateko į kitą etapą.
Rungtynių akimirka
M.Ozilas tapo rungtynių didvyriu.

Atkrintamosiose varžybose Vokietijos rinktinė susigrums su Anglijos futbolininkais, o taip pat į kitą etapą iš D grupės patekusi Ganos nacionalinė komanda žais su JAV.

Daugiau naujienų iš pasaulio futbolo čempionato rasite paspaudę čia.

Ganos ir Vokietijos dvikova vyko 88,5 tūkst. vietų Johanesburgo stadione „Soccer City“. Mačo arbitras – brazilas Carlosas Simonas.

Joachimo Lowo auklėtiniai nuo rungtynių pradžios pradėjo diktuoti savo sąlygas, Ganos rinktinę nuo pavojingų vokiečių puolėjų smūgių saugojo tik vartininkas Richardas Kingsonas. Ganos ekipa rengė retas, greitas, bet labai pavojingas kontratakas.

Mesutas Ozilas 25-ą min. vienas atsidūrė prieš Ganos vartininką, tačiau smūgis į vartus nepavyko, tuo tarpu patys vokiečiai vos gelbėjosi nuo vis dažnesnių ir pavojingesnių varžovų kontratakų. Po permainingo pirmojo kėlinio rezultatas nepasikeitė – 0:0, nors progų pelnyti įvarčius turėjo abi komandos.

Situacija po pertraukos nesikeitė – abi komandos toliau mėgino sėkmę ir vartininkų budrumą. Prieiti arčiau varžovų vartų nesugebėję vokiečiai pamėgino laimę iš toliau. 60-ą min. M.Ozilas tolimu smūgiu pasiuntė kamuolį į Ganos vartus ir išvedė Vokietijos komandą į priekį 1:0.

Per likusį laiką komandoms nepavyko sukurti tikrai pavojingų situacijų. Rungtynių geriausiu žaidėju pripažintas vokietis M.Ozilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius