Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche klubas Lietuva“ pasirodys Palangos 1000 km lenktynėse

Porsche klubas Lietuva pasitinka vasarą ir visiems vairuojantiems „Porsche“ siūlo galimybę pajusti tikrą lenktynių dvasią – Liepos 20 d. 1000 km lenktynėse Palangoje, renginyje „Porsche klubo Lietuva race attack“.
„Porsche klubas Lietuva“ renginio akimirka
„Porsche klubas Lietuva“ renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

„Porsche“, kaip lenktyninio automobilio, fenomenas prasidėjo jau daugiau kaip prieš 50 metų. Šios markės automobilio pavadinimą visuomet rasime garsių lenktynių nugalėtojų pozicijose, automobilių sporto pergalių istorijoje. Tokie pavadinimai Le Manas, Mille Miglia ar Niurburgringas žmonėms, kurie serga automobiliu sportu, kalba patys už save.

„Porsche“ klubai pasaulyje šiemet mini savo 60 metų sukaktį. „Porsche“ vardas neatsiejamas nuo lenktynių, tad „PKL race attack“ renginys tai puikus šansas išbandyti savo „Porsche“ automobilio galią ir vairavimo ypatumus žiedinėje lenktynių trasoje. Adrenalino kiekis kraujyje – garantuotas!

Klubui talkins „Porsche Carrera Cup“ Didžiojoje Britanijoje lenktyniaujantis Jonas Gelžinis ir „Juta racing“ ekipa.

Šiai dienai užsiregistravę jau 11 PKL automobilių. Tarp jų – ir tokie išskirtiniai modeliai kaip „Porsche Carrera GT3 RS“ ar „Porsche Carrera Turbo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius