Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Besiruošdamos „Omnitel 1000 km lenktynių“ koncertui, Katažina Nemycko ir Natalija Bunkė miegos vienoje lovoje

Jau visai netrukus, šeštadienį, LNK ir TV1 iš pajūrio transliuos didžiausią šios vasaros įvykį – „Omnitel 1000 km lenktynes“. Jau penktą sykį LNK eteryje skambės ir azartiškas, šampano purslais paženklintas nugalėtojų sutikimo koncertas. Renginį ves Rolandas Vilkončius, Živilė Vaškytė ir Ramūnas Fetingis.
Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Liepa Mondeikaitė ir Katažina Nemycko
Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Liepa Mondeikaitė ir Katažina Nemycko / Gintauto Gelbūdos nuotr.

Jame, be Merūno, Radži, Liepos, „Naujųjų pupyčių“, Ruslano Kirilkino ir kitų šalies scenos įžymybių, pasirodys ir ilgai lauktas populiariausių šalies atlikėjų projektas „Pop ladies“.

LNK televizijos pranešime spaudai teigiama, kad Natalija Bunkė, Katažina, Liepa ir Oksana Pikul jau įrašė šių metų lenktynių dainą „Greitis“. Tačiau merginos nori, kad jų pasirodymas didžiausiame Baltijos šalyse greičio renginyje būtų nepriekaištingas. Todėl visos atlikėjos jau suvažiavo pas Nataliją į Klaipėdą repetuoti savo pasirodymo.

„Norime, kad pasirodymas būtų tobulas, nebūtų galima prikibti nei prie judesių, nei prie dainavimo. Todėl šias dienas iki lenktynių visos šlifuojame pasirodymą“, – pasakoja Natalija Bunkė.

Pas Bunkę atvykusi į pajūrį apsistos ir jos buvusio vyro Deivydo Zvonkaus mylimoji Katažina Nemyčko.

„Nors, tiesą pasakius, tas namas yra mūsų su Zvonkum abiejų. Tai išeitų, kad Katažina atvažiuos ne pas mane į svečius, o pas save namo“, – juokiasi Bunkė.

Ar moterys pasidalins įtakos sferomis ir namo plotais?

„Per lenktynes pas mus bus tiek svečių, kad ko gero su Katažina mums teks miegoti vienoje lovoje. Ji miegos toje dalyje, kuri Zvonkui priklauso“, – juokėsi Natalija.

„Omnitel 1000 kilometrų“ lenktynių nugalėtojų sutikimo koncertas su „Pop ladies“ ir kitais populiariausiais prasidės šeštadienį 19 val. per LNK.

Pirmasis LNK jungimasis iš varžybų arenos Palangoje – šeštadienį nuo 12 iki 13 val. Po to LNK transliacijų estafetę perduos kanalui TV1, kuris tiesioginius reportažus iš lenktynių ir apie lenktynes transliuos 14.30 – 15.00 ir 16.00 – 16.30 val.

Lenktynėms perkopus ekvatorių tiesioginių transliacijų vairą vėl perims LNK ir laikys jį savo rankose iki pat renginio pabaigos. Nuo 17.15 iki 17. 45 val. LNK tiesiogiai transliuos „Omnitel 1000 km lenktynių“ batalijas ne tik iš pačios varžybų arenos, bet ir jų užkulisių – komandų garažų, pateiks keletą interviu su besiilsinčiais, signalo vėl sėsti prie vairo belaukiančiais sportininkais, teisėjais ir kitu lenktynių personalu.

Didžiausias, paskutinis, baigiamasis LNK tiesioginių transliacijų blokas, užtruks nuo 19.00 iki 22.00 val. LNK žiūrovai galės mėgautis ne tik lenktynių startu bei didžiausią intrigą keliančiu varžybų finišu, bet ir, žinoma, jau tradiciniu tapusiu nugalėtojų sutikimo ir jų iškilmingo pagerbimo tiesioginiu koncertu, kuris jau keletą metų paeiliui tampa žiūrimiausia LNK dienos laida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius