Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Omnitel 1000 km lenktynes“ atidarė pirmąkart drauge viešai pasirodžiusios „Pop Ladies“

Nors grupės „Pop Ladies“ merginos – Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Liepa Mondeikaitė ir Oksana Pikul – susibūrė jau prieš kurį laiką, pirmąkart drauge scenoje jos pasirodė sulaukusios ypatingos progos – Palangoje vykstančiose „Omnitel 1000 km lenktynėse“ ketvirtadienio rytą merginos atliko varžybų himną skambiu pavadinimu „Greitis“.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / Mariaus Žičiaus nuotr.

Apie išpuolį prieš Nataliją Bunkę skaitykite čia.

Pirmąkart į sceną merginos kartu užlipo lenktynių atidarymo šventėje, drauge jos pasirodė ne tik lenktynių dalyviams, bet ir šimtams žiūrovų, susirinkusių Palangos centre. Iki šiol grupės „Pop Ladies“ narės scenoje buvo pasirodžiusios tik nepilnos sudėties, dalį merginų keitė kitos šalyje žinomos dainininkės.

Prieš lipdamos į sceną „Pop Ladies“ neslėpė judulio. „Viskas tiesiog nerealu. Žinoma, labai jaudinamės – juk kartu pasirodome pirmą kartą, prisistatome kaip nauja grupė. Nerimaujame visos – vos spėjame tvarkyti organizacinius reikalus, o dar tiek dalykų reikia atsiminti“, – emocingai pasakojo N.Bunkė.

Varžybų himną merginos scenoje atliko išties nuotaikingai, žiūrovams pasirodė vilkėdamos įspūdingus žalios ir raudonos spalvų militaristinius kostiumus. „Mums padėjo viena stilistė, kuri užvedė mus ant teisingo stiliaus kelio. Atsižvelgėme į savo figūras bei privalumus ir pagal tai sukūrėme aprangas. Tai buvo bendras stilistės ir grupės narių darbas“, – sakė N.Bunkė.

Tiesa, net ir lenktynėse „Pop Ladies“ teks išsiskirti – grupę trumpam palikti žada K.Nemycko, kurios vietą laikinai užims dainininkė Atlanta. „Deja, savo koncertus buvau suplanavusi jau prieš metus, tad lenktynių metu man teks išvykti. Tačiau mane pavaduoti sutiko Atlanta – tikiu, kad nuo to tikrai nebus blogiau“, – vylėsi atlikėja ir tikino, jog galimybė bet kada pakeisti grupės narę kita populiaria šalyje dainininke yra tiesiog dėkingas „Pop Ladies“ bruožas.

Dievina greitį

„Pop Ladies“ vieningai sutaria: „Omnitel 1000 km lenktynių“ himnas „Greitis“ puikiai atspindi jų dvasią. „Tai mūsų yda – visos keturios mėgstame greitį. Dėl to ir lenktynių himną pavadinome simboliškai – „Greitis“. Esam tiktrai ekstremalios“, – tvirtino K.Nemycko ir pro užkulisių langą žiūrėdama į bolidus pridūrė: „Šakės, kaip norėčiau pasivažinėt su tokia mašinyte!“

15min.lt priminus N.Bunkei, jog prieš dvejus metus ji pati šiose lenktynėse sėdo už automobilio vairo, dainininkę apėmė nostalgija – atlikėjo tvirtino, jog ir dabar su mielu noru išlėktų į trasą. Apie tokią galimybę svajojanti prisipažino ir K.Nemycko. „Turiu neišsipildžiusių svajonių, pavyzdžiui, norėjau šokti parašiutu. Bet aš šoksiu! Ir lenktynėse, manau, padalyvausiu“, – vylėsi atlikėja.

Tik O.Pikul ir L.Mondeikaitė įdėmiau pagalvojusios pripažino – lenktyniauti nesiryžtų. „Žinoma, būtų smagu pamėginti – juk tai naujas gyvenimo potyris. Juolab žinant, kad mėgstu greitį… Tačiau, matyt, būčiau labai pavojinga vairuotoja, tad galbūt man geriau stovėti scenoje“, – juokavo L.Mondeikaitė.

„Pop Ladies“ taip pat atskleidė, jog šių metų lenktynėse jau išsirinko savo favoritus. „Visų lenktynių metu būsime kartu su komanda „Bod-Bauer Team“. Net neabejojame, kad būsime jų talismanai ir jie laimės“, – juokavo N.Bunkė ir tikino, kad komandos nariai Ramūnas Čapkauskas, Vidmantas Janulevičius ir Tomas Šipkauskas ne tik vairuoja patį gražiausią automobilį, bet ir yra puikūs draugai ir grupės remėjai.

VIDEO: 15min.lt: Omnitel 1000 km lenktynių himnas (2012)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius