Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Duotas startas 2011 m. „Omnitel 1000 km lenktynėms“

Kaip niekad anksti paskelbusi 2011 m. liepos 20-23 dienomis Palangoje vyksiančių „Omnitel 1000 km lenktynių“ datą, jas rengianti bendrovė „Promo Sportas“ pirmąją Naujųjų darbo dieną pradėjo ir paraiškų į varžybas priėmimą.
Duotas startas 2011 m. „Omnitel 1000 km lenktynėms“
Duotas startas 2011 m. „Omnitel 1000 km lenktynėms“ / Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr./Duotas startas 2011 m. „Omnitel 1000 km lenktynėms“
Organizatorių nuotr./Duotas startas 2011 m. „Omnitel 1000 km lenktynėms“

„Šios, didžiausios Rytų Europoje lenktynės, kurioms pradėjome rengtis vos tik pasibaigus gerai įvertintoms pernykštėms, šiemet bus jau dvyliktosios, - sako lenktynes rengiančios bendrovės direktoriaus pavaduotojas Darius Grinbergas. – Džiaugiamės, kad pavyko anksti suderinti varžybų datą, kurią pagarsinome dar pernai spalio pradžioje. Tai suteikia galimybę lenktynių komandoms iš anksto planuoti sezono startus, o mes jau dabar žinome, kad siurprizų žiūrovams ir dar iki šiol Palangoje nematytų automobilių tikrai bus“.

Nors paraiškų dalyvauti lenktynėse priėmimas tik prasidėjo, varžybų organizatoriai tikisi, kad ir šiemet jos susilauks ne mažesnio dėmesio, nei ankstesniais metais. (Pernai prie „Omnitel 1000 km. lenktynių“ starto linijos Palangoje išsirikiavo 42 komandų ekipažai.)

Kaip ir ankstesniais metais, lenktynių dienomis Palangoje laukiami ne tik varžytis pasirengę žiedinių lenktynių meistrai. Renginį naujomis spalvomis praturtins ir plati kultūrinė, pažintinė bei padedanti lavinti įvairius įgūdžius programa, kuri turėtų tenkinti labai įvairius ir labai skirtingus norus bei įgeidžius.

„Visgi labiausiai norėtume, kad komandos ir sportininkai paraiškų pateikimo neatidėtų ilgam ir nesukrustų, kaip neretai pasitaiko, tik senkant jų padavimo terminams. Žinodami tikslų komandų ir dalyvių skaičių galėsime nuodugniau apgalvoti visą varžybų vykdymo mechanizmą, pateikti daugiau informacijos apie dalyvius ir suteikti daugiau patogumų jiems, teisėjams ir visam lenktynes aptarnaujančiam personalui“, - teigia D. Grinbergas.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius