Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Omnitel 1000 km lenktynes“ nušviečia 102 žurnalistai

Šalia Palangos šio kurorto ir Kretingos link vedančių kelių sankirtos iškilusiame „Omnitel 1000 km lenktynių“ miestelyje įsikūrusiame renginio spaudos centre šeštadienį prieš lenktynių atidarymą išduotos paskutinės akreditacijos varžybas nušviečiantiems žiniasklaidos atstovams. Paskutinė, 102-oji akreditacija, įteikta klaipėdiečiui, „Vakarų ekspreso“ atstovui Tautvydui Lukoševičiui.
Akimirka spaudos centre
Akimirka spaudos centre / Valdo Čičinsko nuotr.

„Sutapimas, tačiau šiemet akreditavome 102 spaudos, informacinių agentūrų, radijo ir televizijos žurnalistus iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Rusijos, – lygiai tiek pat, kiek jų šiuo tradiciniu, gerą aurą ne tik Baltijos šalyse įgijusiu renginiu domėjosi ir 2008 metais, – sako „Omnitel 1000 km. lenktynių“ spaudos centro vadovas Juozas Mažeikis. – Daugiausia kolegų – 107 – buvo akredituota 2010 metais. Lenktynių organizatorius be abejo džiugina toks žiniasklaidos dėmesys automobilių sportui ir konkrečiai „Omnitel 1000 km lenktynėms“.

Daugiausia akreditacijų išduota fotografams, televizijų bei interneto portalų vaizdo operatoriams. Vien tiesiogines LNK ir TV1 transliacijas iš lenktynių arenos užtikrina 24 žurnalistai ir TV  operatoriai, keli režisieriai, kurie užtikrins, kad TV transliacijos būtų aukščiausios kokybės.

Net devynis žurnalistus į „Omnitel 1000 km lenktynes“ delegavo savaitraštis „15 min“ ir jo interneto portalas 15min.lt. Jie jau ne pirmą kartą renginio istorijoje rengia tiesioginius komentarus portalo lankytojams bei lenktynes mažuosiuose ekranuose stebintiems žiūrovams. Jau antrus metus iš eilės šiame portale rodoma ir tiesioginė lenktynių transliacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius