Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel 1000 km lenktynėse“ gimė bendradarbiavimo sutartis

Penktadienį „Omnitel 1000 km lenktynių“ klube Policijos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos ir Lietuvos automobilių sporto federacija (LASF) pasirašė bendradarbiavimo sutartį.
Gintaras Jonas Furmanavičius ir Visvaldas Račkiauskas pasirašė sutartį.
Gintaras Jonas Furmanavičius ir Visvaldas Račkiauskas pasirašė sutartį. / Organizatorių nuotr.

Ją pasirašę policijos generalinio komisaro pavaduotojas Visvaldas Račkauskas ir LASF prezidentas Gintaras Jonas Furmanavičius išreiškė viltį, kad pasirašytame dokumente akcentuojamas saugaus eismo politikos įgyvendinimas taps ir sportininkų rūpesčiu, o viešosios tvarkos, visuomenės saugumo užtikrinimui ir nusikalstamumo prevencijai bus skiriama daugiau dėmesio LASF organizuojamose automobilių sporto varžybose.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad bendradarbiavimo sutartis skatina netoleruoti nelegalių automobilių sporto varžybų, keliančių grėsmę eismo saugumui, dalyvių ir žiūrovų sveikatai bei gyvybei.

Numatyta glausčiau tarpusavyje bendradarbiauti rengiant bendras priemones, skatinančias saugaus eismo politiką, nusikalstamumo prevencijos projektus, stengiantis abipusiai užtikrinti saugumą LASF organizuojamose automobilių sporto varžybose ir ugdant sirgalių pilietiškumą ir sąmoningumą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius