Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel 1000 km lenktynių“ atidaryme – padangų cypimas ir merginų vilionės (nuotraukos)

Palangos poilsiautojai ketvirtadienį į paplūdimį „Omnitel 1000 km lenktynių“ organizatorių buvo raginami nueiti vėliau. Pačiame kurorto centre dar prieš vidurdienį pradėjo siautėti motociklai, lenktyniniai automobiliai ir galybė merginų trumpais sijonėliais – tokie vaizdai, nepaisant tirpdančio karščio, sutraukė minią Palangos smalsuolių.
 „Omnitel 1000 km lenktynių“ atidarymas
„Omnitel 1000 km lenktynių“ atidarymas / Audrės Domeikaitės / 15min nuotr.

Šventinį „Omnitel 1000 km lenktynių“ atidarymą apšildė žviegiantys ir dūmų kamuoliuose skandinantys motociklininkų pasirodymai.

„Norime atkreipti žiūrovų dėmesį, kad nebandytumėte pakartoti čia matytų triukų. Šių metų lenktynių devizas – už taiką keliuose!“ – ne kartą susižavėjusiai publikai kartojo atidarymo vedėjai.

Į oficialų prisistatymą pačiame kurorto centre šiemet suvažiavo ir išsirikiavo 42 rimtai lenktyniauti pasiruošę automobiliai. Jų ekipažų nariai entuziastingai lipo ant scenos ir žadėjo, kad šeštadienį per didžiąsias „Omnitel 1000 km lenktynes“ bus tikrai karšta netiesiogine ir tiesiogine prasme. Lėkdamos lenktynių ratus, šiais metais pasirodys ir dvi drąsios vairuotojos.

„Vyrai, būkite džentelmenai!“ – šmaikštaudamas lenktynininkus ragino renginio vedėjas Saulenis Pociūnas.

Lenktynių dalyviai ir žiūrovai tikrai turėjo kur paganyti akis – juk būtų neįsivaizduojama, jei aplink greitus ir grėsmingai riaumojančius automobilius nesisuktų daugybė merginų. Šiais metais trumpų sijonėlių gvardiją papildė ir šviesiaplaukės „Olialia“ mergaitės, besivaržančios dėl šių metų „Miss Omnitel 1000 km lenktynių“ titulo.

Vienuoliktąsias lenktynes oficialiai atidarė Palangos, Klaipėdos ir Kretingos merai, jie taip pat davė startą „Battery Super sprint“ lenktynėms, per kurias visi lenktynių automobiliai miesto gyventojams ir poilsiautojams parodė, ką bus galima išvysti didžiąją lenktynių dieną.

„Norėčiau atidarymo proga pasidžiaugti, kad šiais metais prie mūsų lenktynių prisijungė ir trečiasis regiono miestas Kretinga. Pradėdami naują lenktynių gyvavimo dešimtmetį, tikimės, kad ranka rankon dirbsime su visų trijų miestų merais“, – sakydamas sveikinimo kalbą tikėjosi „Omnitel 1000 km lenktynių“ organizatoriaus bendrovės „Promo Sportas“ vadovas, lenktynininkas Darius Jonušis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius