-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikiečių spauda: rungtynės su Lietuva bus sudėtingos

Šeštadienį Turkijoje vykstančiame Pasaulio krepšinio čempionate Lietuvos rinktinė susitiks su šio turnyro favoritais vadinama JAV rinktine. Amerikiečių žiniasklaida pažymi, kad mūsų šalies rinktinę reikia vertinti labai rimtai.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka. / „Scanpix“ nuotr.

Nba.com apžvalgininkas Johnas Schumannas, rašydamas apie ketvirtfinalio rungtynes su Rusija bei artėjantį susitikimą su Lietuva neslėpė, kad prieš akis – sudėtingesnės varžybos nei buvo iki šiol. „Mūsų formulė veikė iki šiol, tačiau savaitgalį varžybos taps sudėtingesnės. Šeštadienį pusfinalyje JAV susitiks su iki šiol nepralaimėjusia Lietuvos komanda, kuri atrodo kur kas stipresnė nei prieš tris savaites“, – apžvalgininkas prisiminė varžybas Madride, kuriose pergalę rezultatu 77:61 šventė amerikiečiai.

Tiesa, apžvalgininkas pažymi, kad jeigu pavyks įveikti Lietuvą, laukia dar pajėgesni priešininkai – Turkijos ir Serbijos dvikovos nugalėtojas. Apžvalgininkas pažymi, kad Turkijos krepšininkai dominuoja visose rungtynėse, jiems itin padeda ir 15 tūkst. žiūrovų minia.

JAV žiniasklaidoje pažymima, kad Lietuva praėjusiais metais Lenkijoje pasirodė prastai ir prieš šį Pasaulio čempionatą nebuvo laikoma vienais iš favoritų, užleidusi vietą kitoms stiprioms krepšinio rinktinėms, tačiau dabar susigrąžina savo gerą vardą. Pažymima, kad Lietuva turi gilias krepšinio tradicijas, iš čia kilę tokie krepšininkai kaip Šarūnas Marčiulionis ir Arvydas Sabonis, o olimpiadose jie pasiekė neblogų rezultatų.

ABS-CBN News pažymi, kad maža Baltijos valstybė net nesugebėjo savo jėgomis pakliūti į Turkijoje vykstantį čempionatą, tačiau jau pateikė nemažai siurprizų – tarp jų ir pergalę prieš Ispaniją, todėl ateinančios rungtynės bus sudėtingos.

Pergalė prieš Argentiną, anot apžvalgininkų, parodė Lietuvos stiprybę ir susitelkimą ir jų priešininkų bejėgiškumą. Pažymima, kad šiose rungtynėse Lietuvai beveik visų rungtynių metu nekilo grėsmė, jog argentiniečiai gali juos pasivyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius