Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginobili: lietuviai argentiniečiams – parankiausi varžovai ketvirtfinalyje

Nors San Antonijaus „Spurs“ gynėjas Emanuelis Ginobili yra geriausias krepšininkas Argentinoje, savo šaliai pasaulio čempionate Turkijoje jis neatstovauja.
Emanuelis Ginobilis
Emanuelis Ginobilis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rinktinės kovas E.Ginobili yra priverstas stebėti iš šalies. Tokią dalią jis pats pasirinko prieš vasarą, kuomet pranešė, jog nori praleisti daugiau laiko su neseniai pagausėjusia šeima.

Vis tik snaiperis dabar norėtų kartu su Argentinos nacionaline komanda džiaugtis pergalėmis Turkijoje. Žaidėjas jau pasiilgo draugų rinktinėje.

„Stebint rungtynes per televiziją, mane kaustė milžiniška įtampa. Apėmė didelė nostalgija. Noriu apkabinti visą Argentinos komandą ir jai padėkoti“, – kalbėjo E.Ginobili.

Ketvirtfinalyje argentiniečiai susigrums ne su kuo kitu, bet Lietuvos ekipa. Anot „Spurs“ atstovo, lietuviai argentiniečiams yra parankūs varžovai.

„Lietuviai šiame čempionate rungtyniauja be kelių svarbių žaidėjų, tačiau jie žaidžia stebėtinai gerai. Tiesa, Lietuvos rinktinė paskutiniaisiais metais neabejotinai susilpnėjo. Nenoriu būti nesuprastas, jie žaidžia gerai ir yra pavojingi, tačiau jei kalbame apie ketvirtfinalį, mums teko parankiausias varžovas“, – rėžė E.Ginobili.

Ar Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždės žodžiai neatsisuks prieš jį patį, pamatysime ketvirtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius