-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Įkrauk“ reporteriai – tiesiogiai iš Pasaulio krepšinio čempionato

Aštuoni skaitytojai tapo specialiaisiais 15min.lt naujienų rubrikos „Įkrauk“ reporteriais Pasaulio krepšinio čempionate. Į Turkiją išvykusi komanda „Smile“ kasdien, iki pat čempionato aštuntfinalio vidurio, iš svarbiausio krepšinio įvykio epicentro, adresu skelbs įdomius faktus ir naujienas.
"Įkrauk" reporteriai
Įkrauk reporteriai
Temos: 1 Tiesiogiai

ikrauk.15min.lt/sportas/16657 „Įkrauk“ redakcija iš šių specialiaisiais reporteriais tapusių entuziastų laukia gyvų žinių apie tai, kokia nuotaika vyrauja tarp Lietuvos sirgalių, kaip Lietuvos rinktinė ruošiasi rungtynėms, ką turkai žino apie Lietuvą, ir t.t.

Naujienų rubrikos „Įkrauk“ redaktorės Simonos Petronytės teigimu, komandos „Smile“ nariai kasdien ne tik „įkraus“ žinių, bet ir dalinsis nuotraukomis bei filmuota medžiaga su ikrauk.lt skaitytojais visoje Lietuvoje. Šią vasarą pradėtas įgyvendinti projektas „Aš esu ikrauk.lt reporteris“ tapo puikia saviraiškos forma dalintis naujienomis norintiems skaitytojams. „Portalo lankytojai – nepriklausomi „Įkrauk“ reporteriai – aktyviai dalyvauja filmų premjerose, sporto renginiuose ar muzikos festivaliuose, tokiuose kaip „Satta Outside“, „Spartakiada“, „Tamsta muzika“, „Mėnuo Juodaragis“, bei noriai dalinasi įspūdžiais su kitais ikrauk.lt skaitytojais iš visos Lietuvos“, – sako S. Petronytė.

„Įkrauk“ bendruomenės ir „15min“ redakcijos kartu kuriamas gyvų žinių portalas www.ikrauk.lt yra didžiausia redakcija Lietuvoje, šiuo metu turinti daugiau nei 2000 užsiregistravusių „Įkrauk“ reporterių. Per savaitę šią naujienų rubriką vidutiniškai perskaito 96 tūkst. realių vartotojų.

Portalo 15min.lt naujienų rubrikos „Įkrauk žinių“ misija – suteikti galimybę skaitytojams laisvai dalintis turiniu ir prisiimti visą atsakomybę už tekstą bei jo kokybę. „Įkrauk žinių“ bendruomenė aktualiausiomis naujienomis gali dalintis portale www.ikrauk.lt ir per socialinį tinklą „Facebook” (www.facebook.com/Ikrauk), o taip pat – įkrauti žinias per iPhone ir iPod Touch programą „15min“.

Apie „Smile“ komandą: http://ikrauk.15min.lt/sportas/16649

Pirmosios naujienos gyvai iš Pasaulio krepšinio čempionato:
http://ikrauk.15min.lt/sportas/16783
http://ikrauk.15min.lt/sportas/16653
http://ikrauk.15min.lt/sportas/16657
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius