Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

JAV treneris Krzyzewskis: „Mūsų komanda – ne veteranų, kokia buvo Pekine“

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Mike'as Krzyzewskis, duodamas interviu Ispanijos žiniasklaidai Madride, pabrėžė, kad dabartinė JAV komandos sudėtis turi daugiau pranašumų nei komanda, kuri laimėjo Olimpinį auksą Pekine.
JAV
M.Krzyzewskis teigia, jog dabartinė JAV krepšinio rinktinė yra stipresnė už tą, kuri tapo olimpine čempione 2008-aisiais Pekine / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mūsų komanda – ne veteranų, kokia buvo Pekine. Turime daug didesnį pranašumą – jauni žaidėjai greičiau pailsi po didelių fizinių krūvių, yra greitesni. Sakyčiau, ši sudėtis netgi yra stipresnė“, – sakė M.Krzyzewskis.

Anot JAV rinktinės stratego, Pasaulio čempionato favoritais jis laiko ispanus.
 
„Pau Gasolis yra vienas geriausių pasaulio krepšininkų. Tačiau net ir be jo ispanų rinktinė yra stipri. Prisiminkit praeito Pasaulio čempionato finalą – jame nebuvo Gasolio, bet ispanai pranoko graikus ir be jo“, – kalbėjo NBA žvaigždes treniruojantis M.Krzyzewskis, kuris per savo karjerą niekada nėra vadovavęs profesionaliam krepšinio klubui ir jau trisdešimt metų rengia „Duke“ (NCAA) universiteto žaidėjus.

Šeštadienį amerikiečiai draugiškose rungtynėse Madride jėgas išbandys ir su Lietuvos krepšininkais.

JAV komanda Turkijoje startuos B grupėje. Jos varžovais bus Slovėnijos, Brazilijos, Tuniso, Kroatijos ir Irano krepšininkai. Pasaulio pirmenybės startuoja rugpjūčio 28 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius