-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mantas Kalnietis: aštuntfinalyje nusipelnėme geriausių varžovų

Pasaulio krepšinio čempionato aštuntfinalio dvikovai su kinais besirengiančios Lietuvos rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis tikino, kad per laisvas dienas per daug nesiilsės, bet ir per daug nepervargs. „Treneris žino, ką daro“, – tikino jis.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mantas Kalnietis

Po pirmosios treniruotės Lietuvos rinktinės krepšininkai kalbėjo, kad jaučiasi gerai, o prie rinktinės vėl prisidėjęs fizinio rengimo treneris Evaldas Kandratavičius pakoregavo procesą.

„Ruošiamės rungtynėms. Dar kol kas nežiūrėjome vaizdo medžiagos ir per daug neanalizavome kinų žaidimo. Per kitas dienas daugiau tam skirsime laiko. Ši treniruotė buvo skirta labiau raumenims parengti“, – kalbėjo M.Kalnietis.

Kaip sekmadienį vakare pranešė rinktinės atstovas spaudai Linas Kunigėlis, sekmadienį po treniruotės krepšininkai vyks į vieną „Nike“ parduotuvę, kur dalyvaus rėmėjo renginyje, o vietoje vakarinės treniruotės analizuos varžovų žaidimo vaizdo medžiagą.

Paklaustas, ar pertrauka iki aštuntfinalio ne per ilga, M.Kalnietis gūščiojo pečiais: „Nežinau, gal kažkiek ir per ilga. Tiek mums, tiek kinams yra tas pats ir negalima tuo skųstis ir atsipalaiduoti. Treneris parengė planus, kad per daug nesiilsėtume ir per daug nepervargtume. Jis tikrai žino, ką daro.“

Ar palankus teko varžovas? „Kadangi užėmėme pirmą vietą grupėje, tai nusipelnėme gauti geriausius varžovus. Palanku ar nepalanku – sunku pasakyti“, – sakė Lietuvos rinktinės pagrindinis įžaidėjas.

Lietuvos rinktinė aštuntfinalio rungtynes su Kinija žais rugsėjo 7 dieną. Dvikovos pradžia – 18.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius