Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos krepšinio rinktinės treneris D.Blattas gėdingu pavadino graikų žaidimą

Pasaulio krepšinio čempionate žaidžiančios Rusijos rinktinės treneris Davidas Blattas gėdingu pavadino Graikijos rinktinės, kuri pralaimėjo jo vadovaujamai ekipai, žaidimą.
Davidas Blattas
Davidas Blattas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Blatto teigimu, graikų žaidimas paliko jam nemalonų įspūdį ir tapo blogu pavyzdžiu „vaikams, kurie žiūri krepšinį“, – skelbia portalas lenta.ru.

Rusijos rinktinė laimėjo prieš Graikiją rezultatu 73:69. Rusijos žiniasklaidoje spėliojama, kad graikai galėjo specialiai stengtis nelaimėti prieš rusus, nes tikėjosi, jog pralaimėjimas leis jiems išvengti aštuntfinalyje dvikovos su vienais iš favoritų laikoma Ispanijos rinktine.

Iš karto po rungtynių D.Blattas paskelbė, jog „niekada nieko panašaus nėra matęs“ ir graikų vietoje „sudegtų iš gėdos.“ Graikų žaidimą rusų treneris pavadino „vaikų darželiu.“

Po pergalės rusai savo grupėje užėmė antrą vietą, o graikai liko treti. Jeigu D grupėje rungtynėse tarp Naujosios Zelandijos ir Prancūzijos pergalę būtų iškovoję prancūzai, kurie buvo laikomi favoritais, rusams aštuntfinalyje būtų tekę kovoti su ispanais. Tačiau Naujoji Zelandija laimėjo prieš Prancūziją rezultatu 82:70, ir tokiu būdu grupėje užėmė trečią vietą. Taigi, rusams aštuntfinalyje teks susigrumti su Naująja Zelandija, o graikams – su Ispanija.

D.Blattas, sužinojęs apie rungtynių tarp Naujosios Zelandijos ir Prancūzijos baigtį, pareiškė, kad yra šokiruotas ir kad rusai labai gerbia Naujosios Zelandijos krepšininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius