Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Seime „ištaisyta klaida“ ir krepšininkams įteikti sidabro medaliai

Antradienį popiet Seime aidėjo plojimai, o rūmų fojė prie posėdžių salės sugužėjo tiek žmonių, kad buvo net sunku patikėti, kad visi jie čia dirba. Taip buvo sutikta pasaulio čempionato bronzos medalių laimėtoja Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė.
Lietuvos rinktinė iškovojo pasaulio čempionato bronzos medalius
Pasaulio čempionate bronzos medalius iškovojusi Lietuvos rinktinė antradienį svečiavosi pas šalies vadovus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vos įžengusius į Seimo rūmus krepšininkus ir trenerius plojimais pasitiko Seimo kanceliarijos darbuotojai. Žmonės puolė fotografuotis su krepšininkais, vienas kitas priėjęs padėkodavo už pergales ar sukirsdavo delnais su sportininkais.

Mes net čia juokavome, kad jei būtume žinoję, kas mūsų laukia, būtume taip sunkiai nedirbę, – iš Seimo tribūnos kalbėjo K.Kemzūra.Komandai įėjus į parlamento salę, kur posėdžiauja Seimo nariai, plojimai kelias minutes netilo ir ten. Bronzą pasaulio čempionate Turkijoje iškovojusiems krepšininkams ir treneriams įteikti padėkos raštai, atminimo dovanos ir... sidabro medaliai. 

„Matydami, kad Turkijoje įvyko klaida ir komandai buvo įteikti bronzos medaliai, norime ištaisyti klaidą ir įteikti sidabrinius Seimo medalius“,  – prieš apdovanojimus pareiškė Seimo pirmininkės pavaduotojas Česlovas Vytautas Stankevičius.

„Esame šiek tiek sutrikę nuo pagyrų, nuo liaupsių, nuo plojimų. Mes net čia juokavome, kad jei būtume žinoję, kas mūsų laukia, būtume taip sunkiai nedirbę“,  – iš Seimo tribūnos kalbėjo rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra. 

Treneris priminė, kad komandoje iš pradžių buvo ne 12, o 17 krepšininkų ir kad penkiems iš jų buvo labai sunku pasakyti, jog į Turkiją jie nevažiuos. K.Kemzūra taip pat akcentavo, kad visa komanda – tiek krepšininkai, tiek treneriai, tiek kitas personalas – viso pasaulio čempionato metu dirbo vieningai, rodė iniciatyvą, negailėjo jėgų ir negalvojo, kokį atlygį už tai gaus. „Sau ir visiems jums, brangieji, palinkėsiu: būkite kaip ši komanda“, – kalbą baigė K.Kemzūra. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius