-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbai nukovė Argentiną ir laimėjo A grupę

Pasaulio vyrų krepšinio čempionato Turkijoje Serbijos krepšininkai ketvirtadienį rezultatu 84:82 (20:22, 20:17, 18:15, 26:28) nugalėjo Argentinos rinktinę ir triumfavo A grupėje.
Serbai laimėjo A grupę
Serbai laimėjo A grupę / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Abi rinktinės per penkis mačus laimėjo po keturis kartus, bet dėl pergalės tarpusavio dvikovoje pirmąją vietą užėmė serbai. Argentiniečiai finišavo antri.

Mačą geriau pradėjo argentiniečiai, kurie šovė į priekį (7:20), tačiau serbai dar pirmojo kėlinio viduryje juos beveik pavijo (20:22). Užvirė kova taškas į tašką. Iki ketvirtojo kėlinio pradžios, kai jau serbai surengė spurtą ir nutolo (65:56).

Tačiau argentiniečiai dar nebuvo linkę kelti baltos vėliavos. Pakilę į lemiamą šturmą jie išlygino rezultatą (75:75). Užvirė tikras nervų karas, kuriame stipresni pasirodė Dušano Ivkovičiaus auklėtiniai.

Serbija: D.Savanovičius 19, N.Krstičius 18, M.Teodosičius 16.

Argentina: L.Scola 32, P.Prigioni ir C.Delfino – po 13.


Serbų ir argentiniečių varžovai aštuntfinalyje paaiškės po vakare vyksiančios brazilų ir kroatų dvikovos B grupėje, po kurios paaiškės trečią ir ketvirtą vietą šioje grupėje užėmusios rinktinės. Serbai pirmajame atkrintamųjų varžybų etape žais su pralaimėjusia ekipa, o nugalėtojai susitiks su Argentina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius