Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 01 12

Phelpsas – „Mazda“ reklaminis veidas Kinijoje

Aštuonis kartus olimpinis čempionas, JAV plaukikas Michaelis Phelpsas taps koncerno „Mazda“ reklaminiu veidu Kinijoje. Sportininkas jqau atvyko į Kiniją, kur ir dalyvaus filmavimuose bei fotosesijose.
M.Phelpsas vėl kinijoje
M.Phelpsas vėl Kinijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad šios sutarties dėka plaukiko piniginę papildys daugiau nei 1 milijonas JAV dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./M.Phelpsas
AFP/„Scanpix“ nuotr./M.Phelpsas

Koncerno atstovai tikisi, kad JAV plaukikas padės padidinti parduodamų automobilių kiekį Kinijos rinkoje, mat „niekas kitas šalyje nėra taip šlovinamas, kaip M.Phelpsas“. Vizito Kinijoje metu suplanuotas ir plaukiko apsilankymas „Vandens kube“ – baseine, kur M.Phelpsas iškovojo 8 olimpinius aukso medalius.

„Pastaruoju metu atostogavau, tad manau, pavyks čia surengti kelias treniruotes, – sako M.Phelpsas. – O treniruotis pilnu pajėgumu pradėsiu po šios kelionės. Prasideda naujas keturių metų treniruočių ciklas.“

Amerikietis prisipažino, kad grįžimas į Kiniją jam atgaivino daugybę puikių prisiminimų. „Važinėjau miesto gatvėmis ir mintyse pradėjo plaukti prisiminimai, kaip aš jaučiausi, keliaudamas į olimpinį kaimelį vos atvykęs į Pekiną“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius