-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 04

15min.lt ketvirtadienio vakarą siūlo praleisti stebint Europos pokerio turo laidą

Belaukiant kol Italijoje prasidės Europos pokerio turo (EPT) devintojo sezono San Remo etapo kovos, 15min.lt pokerio rubrika siūlo jums prisiminti kaip pokerio mūšis vyko praėjusio sezono Londono etape.
PokerStarsBlog.com nuotr. / Doyle Brunsonas
PokerStarsBlog.com nuotr. / Doyle Brunsonas

Pokerio komentatorius Gaudrius Dzikaras ir šio žaidimo profesionalas Vytautas Milbutas pasirūpins, kad nenuobodžiautumėte stebėdami lietuviškai įgarsintos TV laidos epizodą.

Aštuntojo sezono EPT londono etapo pagrindiniame turnyre užsiregistravo 691 žaidėjas. Pirmame šios serijos TV laidų epizode matysite kaip dėl 3 351 350 svarų sterlingų prizinio fondo dalybų kovoja 159 žaidėjai, sugebėję priartėti prie turnyro burbulo fazės. Būsimojo čempiono laukia 750 000 svarų sterlingų ir prestižinis EPT čempiono titulas. Tarp mūšyje tebedalyvaujančių pokerio entuziastų net devyni žaidėjais jau turintys šio renginio čempiono titulą. Tačiau ir be jų netrūkstą tituluotu, gabių ir bebaimių žaidėjų.

2009 metų „PokerStars Karibų nuotykio“ finalininkas Benny Spindleris, JAV profesionalas Stephenas O‘Dwyeris, kurio sąskaitoje net dešimt Pasaulio pokerio serijos (WSOP) prizų  ir būrys „PokerStars Pro“ komandos vėliavnešių pasirūpins, kad veiksmo netrūktų. Tačiau Londone vykusios kovos metu, daugumos pokerio entuziastų akys buvo nukreiptos į įspūdingo debiuto šiame ture siekiančios pokerio legendos pusę. Pirmą kartą EPT ringe išvydome Doyle Brunsoną.

Kaip seksis pokerio legendai, kuri „PokerStars Pro“ sužibės ryškiausiai ir kurie žaidėjai pasieks prizus? Visa tai ir daugybė įspūdingų pokerio situacijų jūsų laukia šiame TV laidos epizode.

VIDEO: EPT8 Londonas. 1 dalis

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 
 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius