-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 17

2 lietuviai pasirodė PSC Barselonos 10 tūkstančių eurų mūšyje

Vos prasidėjus „PokerStars Championship“ (PSC) Barselonos festivaliui lietuviai į mūšius žengia negailėdami pinigų. 10 300 eurų įpirkos turnyre su pakartotinės įpirkos galimybę pasirodė du mūsiškiai ir vienas jų prasibrovė į tolimesnį varžybų etapą.
PSC Barselona / organizatorių nuotr.
PSC Barselona / organizatorių nuotr.

Jau pirmomis PSC Barselonos dienomis žaidėjai kviečiami varžytis aukščiausio lygio kovose. 10 300 eurų įpirkos turnyru su papildomos įpirkos galimybe susidomėjo 133 žaidėjai, 21 kurių pasinaudojo antruoju šansu. Tarp čia startavusių kovotojų žengė ir Dominykas Karmazinas bei Tomas Jozonis.

D.Karmazinas pasirodymą pradėjo sėkmingai ir dar iki pietų pertraukos daugiau nei dukart padidino startinį žetonų kiekį. Tačiau popiet mūsiškiui reikalai kaip reikiant pašlijo. Lemtingo padalinimo metu lietuvis turnyrine gyvybe rizikavo atvertus turną su vidurine pora ir pirkimu į spalvą. Deja, jo varžovui atsakius su aukščiausia pora D.Karmazino riveris negelbėjo ir jam teko trauktis iš mūšio. Mūsiškis pakartotinės įpirkos pirmoje dienoje neatliko, tačiau tokią galimybę jis vis dar turi iki prasidedant antrajai turnyro dienai.

Tomui Jozoniui brangaus turnyro pradžia susiklostė kur kas sėkmingiau. Tautietis pasiekė pirmąjį finišą, prie kurio atsinešė 139 600 žetonų, kas antrosios dienos pradžioje sudarys beveik 70 privalomųjų statymų. 1 etapą išgyveno 80 žaidėjų ir T.Jozonis įsitvirtino 20 pozicijoje.

1,6 milijono eurų viršijantį prizinį fondą išsidalins 23 pajėgiausi žaidėjai, o nugalėtojui atiteks solidus 374 400 eurų prizas.

Drauge su T.Jozoniu antroje dienoje vietas jau užsitikrino ir pokerio žvaigždės Liv Boeree (84 000 žetonų), Igoris Kurganovas (99 800 žetonų), Steve O'Dwyeris (160 800 žetonų) bei Christophas Vogelsangas (195 300 žetonų), o žetonų lyderio pozicijoje kovą pratęs italas Vincenzo Cesarano, sukaupęs 319 000 žetonų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius