-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 07

Anaras Alekberovas Europos pokerio ture Barselonoje finišavo tryliktas ir laimėjo per 200 tūkstančių litų

Lietuviui Anarui Alekberovui nepavyko pakartoti pernykštės sėkmės. Europos pokerio turo devintojo sezono Barselonos pagrindinio turnyro ketvirtos vietos laimėtojas dešimtojo sezono starte suklupo likus keliems žingsniams iki finalinio stalo ir baigė pasirodymą 13 vietoje.
Anaras Alekberovas
Anaras Alekberovas

Viso 5,3 tūkst. eurų įpirkos turnyre jėgas išbandė1 234 žaidėjai, o vakar vykusioje penktoje dienoje prie stalų grįžo 24 pajėgiausi pokerio meistrai. Anaras dienos starte su 2,63 milijono žetonų užėmė trečiąją pozicija, tačiau pirmieji lygiai buvo nesėkmingi ir mūsiškis, praradęs daugiau nei pusę žetonų, tapo vienu ausaiderių.

Žaidimas Lietuvos atstovui nesiklostė ir toliau, o žetonų bokštas tirpo. Kovoje likus 16 žaidėjų A.Aleberovas buvo nukritęs iki 400 tūkst. žetonų arba vos 5 privalomųjų statymų. Tiesa, po to reikalai pagerėjo. Pirmiausiai vaikinas pasidvigubino, kai su vienspalvėmis dešimtake ir septynake pagavęs septynakių porą įveikė oponento karaliaus ir damos kombinaciją. Gavęs šiek tiek žetonų lietuvis suaktyvėjo ir, laimėjęs keletą solidžių bankų be kortų atvertimo, sugebėjo grįi ten, kur ir pradėjo dieną – jis pakilo iki pustrečio milijono apvaliųjų.

Deja, likus trylikai žaidėjų, dvi iš eilės nesėkmingos partijos sudaužė mūsiškio svajones apie pergalę. A.Alekberovas pralaimėjo didelį banką su septynakėmis prieš oponento tūzą ir dešimtakę, o netrukus žetonų likučius sudėjo po oponento sustūmimo radęs vienspalvius tūzą ir damą. Priešininkas atvertė karalių bei valetą ir jau flope pagavęs dvi poras, nokautavo paskutinį turnyro lietuvį.

A.Alekberovui atiteko 58 980 eurų prizas, tuo tarpu vėliau paaiškėjo ir aštuoni EPT Barselonos finalininkai, kurių kiekvienas užsitikrino bent šešiaženklį laimėjimą ir šiandien nuo 15:00 Lietuvos laiku pratęs kovą dėl pagrindinio milijono eurų prizo, prestižinio trofėjaus ir EPT čempiono titulo.

Žaidėjų išsidėstymas pries finalą:

1. Tomas Middletonas (Didžioji Britanija) – 9,85 milijono žetonų;
2. Krestenas Nielsenas (Danija) – 7,3 milijono žetonų;
3. Benoit‘as Gury (Prancūzija) – 5,61 milijono žetonų;
4. Luca Fiorini (Italija) – 4,61 milijono žetonų;
5. Pasi Sormunenas (Suomija) – 3,07 milijono žetonų;
6. Andreasas Christoforou (Kipras) – 2,56 milijono žetonų;
7. Kimmo Kurko (Suomija) – 2,265 milijono žetonų;
8. Eduardas Bhaggoe (Olandija) – 1,615 milijono žetonų.

Taigi, kviečiame nuo 15 valandos įsijungti mūsų portalą ir stebėti EPT Barselonos pagrindinio turnyro finalo tiesioginę transliaciją, kurios metu matysime ne tik žaidimą, bet ir visų žaidėjų kortas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius