Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 01 08

EPT Bahamose: jaunasis švedas – aukščiausių įpirkų turnyro čempionas ir daugiau nei milijono dolerių prizo savininkas

„PokerStars karibų nuotykis“ Bahamose turi pirmąjį čempioną. Aukščiausių 100 tūkstančių įpirkų „Super High Roller“ turnyre triumfavo 21-erių švedas Viktoras Blomas. Tai buvo pirmoji vaikino pergalė karjeroje gyvuosiuose turnyruose.
Viktoras Blomas
Viktoro Blomo triumfas / pokerstarsblog.com nuotr

V.Blomo vardas nuo 2010-ųjų plačiai skambėjo internetiniame pokeryje. Tik praėjusiais metais švedas nusprendė savo jėgas išbandyti gyvuose turnyruose ir metus trukusios jo pastangos šiąnakt buvo vainikuotos. Jis turi čempioniškąjį talentą – įsisavino ne tik internetinį pokerį, bet ir didžiojoje pokerio arenoje Bahamose įrodė, kad yra kietas riešutėlis net ir žymiausiems pasaulio pokerio žaidėjams. Daugelis pastebėjo, kad pasikeitė ir V.Blomo, internete žinomo slapyvardžiu „Isildur1“, žaidimo stilius – labiau apgalvotas ir kur kas drąsesnis.

Aukščiausių įpirkų turnyre varžėsi 30 pokerio profesionalų. Du iš jų padarė atsipirkimą, tad prizinis fondas siekė daugiau nei 3 milijonus JAV dolerių. Pirmąją dieną iš turnyro pasitraukė 12 žaidėjų, antrąją dar dešimt, o prie finalinio stalo sėdo aštuoni stipriausi žaidėjai.

Prie finalinio stalo V.Blomas žengė būdamas ketvirtas pagal žetonus. Jis pasitikėjo savo jėgomis ir kovoje dėl pirmosios vietos įveikė tokius varžovus, kaip buvusį PCA čempioną Galeną Hallą, 2010-ųjų WSOP čempioną Jonathaną Duhamelį ir visiems puikiai pažįstamą Danielį Negreanu. Galime tvirtai pasakyti, kad šiąnakt jaunasis švedas išsilaisvino iš Isilduro šešėlio ir tapo tiesiog Viktoru Blomu.

Už pergalę „Super High Roller“ turnyre V.Blomui atiteko $1,254,400 piniginis prizas ir speciali „Shamballa“ apyrankė.

„Jaučiuosi puikiai. Dar niekada anksčiau man nepavyko to padaryti, todėl esu labai laimingas laimėjęs pirmąjį savo gyvą turnyrą būtent čia Bahamose. Labai daug dirbau praėjusiais metais, bet visuose gyvuose turnyruose, kuriuose žaidžiau 2011 metais, man sekėsi nekaip. Žaidžiau blogai, bet šįkart man pagaliau pasisekė ir aš labai vertinu šią pergalę“, – po triumfo kalbėjo V.Blomas.

Pirmieji nuo finalinio stalo pakilo Humberto Brenesas, Mike‘as McDonaldas ir Scottas Seiveris. Kadangi tik pirmąsias penkias vietas užėmę žaidėjai dalijosi piniginį prizą, šie trys žaidėjai liko be laimėjimų.

Penktąją vietą ir $250,900 prizą iškovojo Danielis Negreanu. Ketvirtoji vieta ir 313,600 tūkstančių dolerių atiteko atsipirkimą dariusiam J.Duhameliui.

Pirmasis iš trijų likusių žaidėjų pasitraukė Galenas Hallas. Jam už trečiąją vietą atiteko 470,400 tūkstančių dolerių.

Paskutinė V.Blomo ir Dano Shako ranka buvo tokia: Ant stalo buvo iškritusi devynakė, septintukas, širdžių šešetukas ir širdžių dama. Shakas parodė širdžių tūzą ir širdžių penketuką, o Blomas atsakė su karaliu ir dama. Riveris atvertė vynų ketvertuką ir aukščiausią porą turėjęs švedas šventė pergalę.

VIDEO: Viktor "Isildur1" Blom wins $1,254,400 against Dan Shak ♠ $100,000 SUPER HIGH ROLLER ♠ PCA 2012

Už antrąją vietą D.Shakui atiteko 846,700 tūkstančiai dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius