Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 30

EPT didžiajame finale prasidėjo pinigų dalybos, 40 žaidėjų tęsia žygį link čempiono titulo

Europos pokerio turo (EPT) didžiojo finalo pagrindinio turnyro varžybos artėja finišo link. Po trijų mūšio dienų čia beliko 40 ištvermingiausiųjų. Trečioje turnyro dienoje, sprogus pinigų burbului išdalinti pirmieji prizai. Tarp prizininkų "PokerStars Pro" komandos žvaigždės ir kiti pokerio profesionalai.
Davidas Williamsas
Davidas Williamsas / Neilo Stoddarto nuotr.

Trečią EPT pagrindinio turnyro dieną pradėjo 128 iš 650 kovoje startavusių pokerio mylėtojų. Tik 95 jų buvo lemtą savo vardus įrašyti į dešimtojo EPT sezono didžiojo finalo prizininkų kronikas.

Pirmuoju prizininkų šį kartą tapo Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinės apyrankės savininkas Pascalis Lefrancois'as. Tai antrasis jo šiemet pelnytas prizas EPT ringe. Praėjusį sausį kanadietis iškovojo septintąją vietą „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) metu. Šį kartą jo sąskaitoje atsidūrė 19 200 eurų. Į tokio pat dydžio prizą 10 600 eurų siekusią šios kovos įpirką pavertė ir „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždės Angelis Guillenas ir Johnny Loddenas.

Kiek solidesni apdovanojimai papildė Didžiosios Britanijos pokerio žvaigždės Talalo Shakerchi (68 vieta, 21 800 eurų) ir „Super High Roller“ turnyre prieš keletą dienų sužibėjusio ruso Igorio Kurganovo (52 vieta, 24 400 eurų) sąskaitas. Paskutine dienos auka tapo brazilas Fabiano Kovalski, finišavęs 41-oje pozicijoje, už ką jam taip pat atiteko 24 400 eurų apdovanojimas.

Likę 40 ištvermingiausiųjų pasirodymą EPT ringe tęs jau balandžio 30 dieną. Prie ketvirtosios pagrindinio turnyro dienos stalo stebėsime ir „PokerStars Pro“ komandos žvaigždžių Davido Williamso (253 000 žetonų) ir Ville Wahlbecko (289 000 žetonų) pasirodymus. Tuo tarpu žetonų lyderio pozicijoje įsitaisė vokietis Malte Moennigas, kuris yra vienintelis dalyvis, sugebėjęs perkoti milijono žetonų ribą. Jo sąskaitoje – 1 150 000 turnyro valiutos.

Lietuviškai įgarsinta tiesioginė vaizdo transliacija iš EPT didžiojo finalo Monte Karle ringo startuos 13 valandą Lietuvos laiku. Savo komentarais, kaip įprasta, jus džiugins Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais.

Transliacijų  metu nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur jūsų lauks smagūs konkursai. Nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius