Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 05

EPT Didžiojo finalo „€50K Super High Roller“ turnyre triumfavo italas Mustapha Kanitas

Europos pokerio turo (EPT) Didžiojo finalo festivalyje Monte Karle vakar įvyko turo naujiena – vienos dienos 50 tūkst. eurų įpirkos greitos struktūros (turbo) „Super High Roller“ turnyras. Čia savo didžiausią karjeros laimėjimą iškovojo Italų pokerio žvaigždė Mustapha Kanitas.
Mustapha Kanitas su draugais
Mustapha Kanitas su draugais / PokerStars.net

Galimybė už 50 tūkst. eurų pakovoti vienadieniame „Super High Roller“ turnyre sudomino 54 žaidėjus, 12 kurių atsipirko pakartotinai, tad prizinis fondas išaugo iki 3,2 milijonų eurų ir jį išsidalino devyni varžybų finalininkai.

Tokios pokerio žvaigždės, kaip Danas Smithas, Justinas Bonomo, Steve'as O'Dwyeris, Danas Colmanas, Mike'as McDonaldas, Samas Trickettas, Brynas Kenney, Ole Schemionas bei „PokerStars Pro“ rinktinės atstovai Jasonas Mercieris ir Isaacas Haxtonas iš kovos pasitraukė gerokai prieš prizų dalybas. Dviejų stalų fazėje suklupo „€100K Super High Roller“ finale kartu kovoję Dzimitry Urbanovichius ir Igoris Kurganovas, o nelaimėliu burbulo berniuku tapo rusas Vladimiras Trojanovsky, kuris atsisveikino su varžybomis 10 vietoje.

Pirmasis finalą paliko JAV pokerio sunkiasvoris Scottas Seiveris, kuriam sustūmus paskutinius žetonus su karaliumi ir dešimtake net du oponentai rado damų poras. Aštuntas finišavo argentinietis Ivanas Luca. Jį išmušęs Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOOP) čempionas Fedoras Holzas įsitvirtino lyderio pozicijoje kartu su Mustapha Kanitu, tačiau kiekvienas jų turėjo tik po 40 privalomųjų statymų, tad situacija nuolat keitėsi. Septintoje vietoje pasitraukė EPT čempionas Markas Teltscheris, o šeštas atsisveikino baltarusis Andrejus Strelcovas. O tuomet atėjo trijų finalo vokiečių eilė.

Fabianas Quossas paskutinius 10 privalomųjų statymų sustūmė su karaliumi ir dama po M. Watsono statymų kėlimo. Pastarasis nutarė atsakyti su vienspalvėmis dešimtake ir devynake ir pagavęs porą pašalino oponentą 5 vietoje. Likus keturiems žaidėjams į lyderio poziciją išsiveržė F. Holzas, tačiau tuomet jis paeiliui padvigubino M. Watsoną ir M. Kanitą, o netrukus žetonų likutį atidavė tam pačiam kanadiečiui. Panašus likimas laukė ir Martino Fingerio – būtent jis pirmavo trijų žaidėjų kovos starte, tačiau būtent jis netrukus turėjo pasitenkinti bronza.

Dvikovos pradžioje aiškus lyderis buvo M. Watsonas, bet jau pirmoje partijoje jis su karaliumi ir dama padvigubino oponentą, kuris atrado tūzą ir karalių. M. Kanitas perėmė iniciatyvą ir po kurio laiko triumfavo, iškovodamas čempiono titulą ir pagrindinį 936 tūkst. eurų prizą.

EPT €50K „Super High Roller“ turbo turnyro rezultatai:
1. Mustapha Kanitas (Italija) – €936,500
2. Mike'as Watsonas (Kanada) – €672,300
3. Martinas Fingeris (Vokietija) – €437,000
4. Fedoras Holzas (Vokietija) – €329,800
5. Fabianas Quoss (Vokietija) – €256,100
6. Andrejus Strelcovas (Baltarusija) – €198,500
7. Markas Teltscheris (Didžioji Britanija) – €156,900
8. Ivanas Luca (Argentina) – €121,700
9. Scottas Seiveris (JAV) – €92,860

EPT Didžiojo finalo festivalyje dabar visas dėmesys sutelktas į pagrindinio turnyro veiksmą. Trečiosios dienos tiesioginę transliaciją galite rasti čia.

EPT Didžiojo finalo transliacijų sąrašas:
Gegužės 5 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 3 diena
Gegužės 6 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 4 diena
Gegužės 7 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 5 diena
Gegužės 8 d. nuo 15:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas)

Viso festivalio metu svarbiausias naujienas rasite mūsų skiltyje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius