Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 03

EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro starte suklupo Laurynas Levinskas

Vakar prasidėjo Europos pokerio turo (EPT) Didžiojo finalo pagrindinis turnyras. Tarp 219 žaidėjų 10 600 eurų įpirkos varžybose startavo ir pirmasis lietuvis. Deja, Laurynui Levinskui teko atsisveikinti su kova jai net rimčiau neįsibėgėjus. O lyderio pozicijoje pirmą startinę dieną pabaigė Lenkijai atstovaujantis ispanas.
Laurynas Levinskas
Laurynas Levinskas / PokerStars.net

Laurynas Levinskas pradėjo kovą prie stalo kartu su agresyviu Rusijos pokerio meistru Ivanu Sošnikovu. Deja, būtent susikirtimas su šiuo žaidėju užbaigė mūsiškio pasirodymą vos ketvirtame turnyro lygyje. Tiesa, greičiausiai Lietuvos pokerio meistras per daug nepergyvena – prieš festivalio startą jam pavyko laimėti net penkias EPT Didžiojo finalo atrankas, tad jis iš jų uždirbo daugiau nei didelė dalis būsimų šių varžybų prizininkų.

1A dieną lyderio pozicijoje užbaigė Jose Carlo Garcia, sukaupęs 182 800 žetonų. Lenkijai atstovaujantis pokerio profesionalas į Monte Karlą atvyko kartu su Dzimitry Urbanovichiumi, apie kurio įspūdingą pasirodymą vakar paraleliai vykusiame „€100K Super High Roller“ finale mūsų skiltyje skaitykite šiek tiek vėliau. Viso 1A dieną išgyveno 113 žaidėjų, tarp kurių – du ankstesni EPT Didžiojo finalo čempionai Nicolas Chouity ir Steve'as O'Dwyeris, EPT metų žaidėjas Ole Schemionas, argentinietis Ivanas Luca, britas Stephenas Chidwickas, kanadietis Mike Watsonas, vokietis Dominikas Nitsche bei dabartinis pasaulio čempionas Martinas Jacobsonas iš Švedijos. Į antrąjį etapą prasibrovė ir „PokerStars Pro“ rinktinės atstovai Eugene Katchalovas, Andre Akkari, Jasonas Mercieris ir Isaacas Haxtonas, o taip pat – EPT čempionai Kevinas MacPhee ir Mike'as McDonaldas.

Šiandien vyksta EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 1B diena, kurioje į kovą stos dar gausesnis žaidėjų būrys ir jėgas išmėgins ir dar bent vienas lietuvis – „PokerStars“ atranką laimėjęs Matas Cimbolas. Paraleliai taip pat vyksta ir Prancūzijos pokerio serijos (FPS) Monako finalas, kur pirmauja agresyvusis ispanas Pablo Gordillo ir kurio tiesioginę transliaciją su žaidėjų kortomis rasite čia.

EPT Didžiojo finalo transliacijų tvarkaraštis:
Gegužės 3 d. nuo 14:30 – FPS Monako finalas (matysite žaidėjų kortas)
Gegužės 4 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 2 diena
Gegužės 5 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 3 diena
Gegužės 6 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 4 diena
Gegužės 7 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 5 diena
Gegužės 8 d. nuo 15:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas)

Viso festivalio metu svarbiausias naujienas rasite mūsų skiltyje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius