Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 01 25

EPT Dovilio festivalyje Lietuvos pokerio meistrai neįveikė FPS varžybų antrosios dienos

Prancūzijos pokerio serijos (FPS) Dovilio etapo pagrindiniame turnyre antroji diena buvo lemtinga Lietuvos atstovams. Joje trys lietuviai penktadienį pratęsė kovą, bet trečią dieną pasiekusiųjų sąraše jų pavardžių neberadome.
Corentinas Ropertas
Corentinas Ropertas

Prancūzijos Dovilio mieste vykstantį Europos pokerio turo (EPT) festivalį pradėjo FPS pagrindinis turnyras. 1 100 eurų įpirkos varžybos viso sudomino 1 095 žaidėjus, tarpu kurių buvo ir keletas lietuvių. Startines dienas sėkmingai įveikė Arūnas Sapitavičius, Viktoras Leonovas ir Dovydas Kuprys, tačiau visi trys mūsiškiai antrąjį turnyro raundą pradėjo su gan kukliais žetonų kiekiais ir antros dienos saulėlydžio nepasiekė. Viso antrąjį kovos etapą pradėjo 472 žaidėjai ir toliau prasibrovė 81 pokerio mylėtojas. Tarp išgyvenusių yra Europos pokerio turo čempionas Michaelas Tureniecas (359 tūkst. žetonų), o lyderio pozicijoje įsitaisė Corentinas Ropertas su 1 053 000 žetonų. Milijono ribą taip pat peržengė britas Payamas Ansarianas ir EPT Prahoje 12 vietą užėmęs Ori Hassonas iš Izraelio.

Viso šio turnyro prizininkų sąraše vardus įrašys 143 pajėgiausi žaidėjai, o nugalėtojui atiteks net 175 tūkst. eurų prizas. Kol kas nežinome ar bent vienam lietuviui pavyko pasiekti minimalų laimėjimą garantuojančias vietas kol kas nežinome. Plačiau FPS Dovilio pagrindinio turnyro rezultatus apžvelgsime pirmadienį.

Primename, kad jau nuo sausio 28 dienos 15min.lt pokerio rubrikos eteryje turėsite galimybę tiesiogiai stebėti lietuviškai įgarsintas vaizdo transliacijas iš EPT pagrindinio turnyro. Transliacijų tvarkaraštį mūsų portale taip pat rasite jau pirmadienį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius