Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 01

EPT Dovilis: „PokerStars Pro“ narys Eugene'as Katchalovas žengia link trigubos karūnos

Prancūzijoje viešintys pokerio mylėtojai tęsia kovą Europos pokerio turo (EPT) Dovilio etapo pagrindinio turnyro ringe. Aštuoni finalininkai jau pasiskirstė pozicijomis, kuriose startuos finišo tiesiojoje. Itin rimtai šį sykį yra nusiteikęs „PokerStars Pro“ komandos narys Eugene'as Katchalovas.
Sotirios Koutoupas
Sotirios Koutoupas / Neilo Stoddarto nuotr.

E.Katchalovo trofėjų lentynoje yra ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP), ir Pasaulio pokerio turo (WPT) titulai. Vienintelis pasiekimas, kurio trūksta iki pasipuošiant triguba pokerio karūna – EPT čempiono vardas. Po penkių mūšio dienų 5 300 eurų įpirkos turnyre ant EPT tatamio liko tik aštuoni finalininkai ir „PokerStars Pro“ žvaigždė šiuo metu yra vienas realiausių kandidatų pelnyti pergalę.

Jau trečią dieną iš eilės žetonų lyderio pozicijos neapleidžia graikas Sotirios Koutoupas. Šis žaidėjas nepretenduoja pasipuošti triguba karūna, tačiau sykį jis jau blygstelėjo EPT ir liko antras, tad ambicijos nepakartoti klaidos graiko stovykloje tikrai didelės. Tačiau dvigubai nuo artimiausio varžovo atsiplėšęs lyderis negali sau leisti atsipalaiduoti, nes artimiausias jo persekiotojas ne kas kitas, o E.Katchalovas.

Štai tokiose pozicijose finalininkai, kiekvienas kurių jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 63 900 eurų apdovanojimą, startuos lemtingoje EPT Dovilio etapo dienoje:

1. Oliveris Price'as (Didžioji Britanija) – 1 735 000 žetonų
2. Harry Law (Didžioji Britanija) – 3 130 000 žetonų
3. Carlo De Benedittis (Italija) – 685 000 žetonų
4. Eugene'as Katchalovas (Ukraina) – 3 280 000 žetonų
5. Anthony Lerustas (Prancūzija) – 1 295 000 žetonų
6. Eli Heathas (Didžioji Britanija) – 2 475 000 žetonų
7. Rustenas Muratovas (Rusija) – 1 070 000 žetonų
8. Sotirios Koutoupas (Graikija) – 6 400 000 žetonų

Iš viso EPT Dovilio etape dalyvavo 617 žaidėjų, o 3 211 200 eurų prizinį fondą dalinasi 95 etapo laureatai.

Kaip Dovilyje klostysi finalinis mūšis tiesiogiai stebėti galėsite ir 15min.lt pokerio rubrikos eteryje. Lietuviškai įgarsinta vaizdo transliacija startuos 14 valandą Lietuvos laiku.

Kad tiesiogines EPT transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, mūsų „Facebook“ puslapyje galite rasti ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius