-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 18

EPT etapo Prahoje finalą pasiekė trys pirmo ryškumo pokerio žvaigždės

Europos pokerio turo (EPT) Prahos etape suformuotas finalinis pagrindinio turnyro stalas. Čia vieši ir trys aukščiausios prabos pokerio žvaigždės, tad tiesioginė transliacija, kuri mūsų rubrikoje startuos 14 valandą, bus tikrai įdomi.
Julianas Trackas
Julianas Trackas / Neilo Stoddarto nuotr.

Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) čempionas Maxas Silveris, Vokietijos pokerio pasididžiavimas Ole Schemionas ir neseniai „Eureka“ pokerio turo finalą šturmavęs Stephenas Chidwickas išgyveno penktąją 5 300 eurų įpirkos turnyro dieną ir užsitikrino vietas finale. Drauge su jais čia kovos dar penki žaidėjai, kuriems teks kaip reikiant pasitempti, norint iš kelio patraukti senus ir ne sykį tituluotus žaidimo vilkus.

Žetonų lyderio poziciją užsiėmęs iki šiol nežinomas pokerio entuziastas Julianas Trackas. Lyderio sąskaitoje – 7,24 mln. apvaliųjų. Antroje vietoje pagal šį rodiklį jau minėtas M.Silveris, kuris į finalą atsinešė 5,935 mln. žetonų. Trečias startuoja kitas profesionalas – S.Chidwickas. Brito rankose yra 4,935 mln. turnyro valiutos. Graikas Georgios Sotiropoulos finalą pasiekė kaip ketvirtos pagal dydį žetonų pilaitės savininkas – 4,32 mln. spalvotųjų.

Penktoje vietoje pagal žetonų kiekį rikiuojasi ispanas Ka Kwanm Lau. Šis žaidėjas kol kas yra uždirbęs 2,995 mln. žetonų. Žvaigždė iš Vokietijos O.Schemionas startuos turėdamas 2,4 mln. apvaliųjų, o kroato Zdravko Duvnjako kišenėse skamba 1,225 mln. žetonų. Autsaiderio pozicijoje finalą pradės suomis Jorma Nuutinenas, kuriam teks startuoti turint kuklų 975 tūkst. žetonų kapitalą.

Tiesioginė transliacija, kurios metu turėsite galimybę finalinę EPT kovą stebėti tiesiogiai, mūsų rubrikos eteryje startuos 14 valandą. Šios transliacijos metu matysite ne tik žaidėju priimamus sprendimus bet ir jų kortas. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais. Likite prisijungę.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius