-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 22

EPT festivalyje Maltoje lietuviai pelnė pirmuosius apdovanojimus

Spalio 18-28 dienomis Maltoje vyksta Europos pokerio turo (EPT) kovos. Didžiausio senojo žemyno pokerio mūšio lauko neaplenkia ir Lietuvos pokerio meistrai, kurie čia jau spėjo atsiimti pirmuosius šio festivalio prizus. Aivaras Kerušauskas ir Tomas Jozonis savo vardus įrašė į vieno šalutinių EPT kovų prizininkų sąrašą. 
Tomas Jozonis
Tomas Jozonis / wpt nuotr.

Vos prasidėjus EPT mūšiams čia surengtas ir Italijos pokerio turo (IPT) maratonas. 1 100 eurų įpirkos IPT pagrindiniame turnyre pasirodymą surengė 775 žaidėjai, tarp jų pasirodė ir bent keturi lietuviai. Tadas Gromas ir Tomas Vitkauskas pasirodymą pradėjo dienoje 1A, tačiau šiems tautiečiams mūšis nesusiklostė ir jie neįveikė pirmojo barjero.

Dienoje 1B startavusiems A. Kerušauskui ir T. Jozoniui kova klostėsi gerokai palankiau ir jie užsitikrino vietas antrame turnyro etape, kur ir buvo pradėtos prizinio fondo dalybos. Čia mūsiškiai sėkmingai išgyveno burbulo fazę ir užsitikrino bent minimalius prizus. Abu lietuviai nusiyrė iki trečiosios prizų pakopos ir susižėrė po 2 280 eurų. T. Jozonis pasirodymą užbaigė 68-oje, o A. Kerušauskas 60-oje pozicijoje.

31 žaidėjas šiandien pratęs pasirodymą trečioje IPT pagrindinio turnyro dienoje. Pajėgiausiųjų priešakyje žingsniuoja Izraelio atstovas Danielis Portiansky. Lyderio sąskaitoje – per pusantro milijono žetonų ir jis daugiau nei 100 tūkstančių turnyro valiutos lenkia artimiausią varžovą, rusą Aleksandrą Lachovą. Trečioje turnyro dienoje pasirodymą tęs ir EPT čempionas iš Lenkijos Dominikas Panka. Jis kol kas užima 13-tą vietą pagal turimus žetonus.

Išgyvenusieji jau dabar užsitikrinę bent 4 540 eurų prizus, tačiau visų akys krypsta į pirmąją vietą ir 101 940 eurų apdovanojimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius